DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Singin' in the Rain – Dagens Poster

Regnen står ned i stænger, og det ligner en af de der efterårsdage, som vejrmæssigt forsætter uden nogen form for ændring. Øv hvor er det trist! Til gengæld er det så hyggeligt at sidde og skrive mens lyden af regn slår mod ruden. Om lidt kommer yndlingsradioprogrammet Sarah og David på P3, der er tændt stearinlys, og jeg har lige skænket en varm kop the, det skal nok blive en god dag. Jeg har fundet en plakat som egner sig til dagens vejr. Plakaten er fra JOE

Ha en dejlig dag og hyg dig i regnen, -den er her, vi kan ikke gøre dyt ved det, jeg vælger at nyde det! (men hvis det forsætter i morgen så……)

Singin' in the Rain - Dagens Poster

The rain is pouring, and it looks like one of those days where the bad weather continue without any change. Arghh how sad! On the other hand, it’s so nice to sit here and write while the sound of the rain beats against the window. My favorite program is playing in the raido, I’ve lit candles, and I just poured a hot cup of tea, it’s gonna be a good day. I’ve found a suitable poster for today’s weather. The poster is from JOE

Have a nice day and enjoy yourself in the rain -We cannot change it, the rain is here, I choose to enjoy it!

Singin' in the Rain – Dagens Poster
Artikel
Singin' in the Rain – Dagens Poster
Beskrivelse
Regnen står ned i stænger, og det ligner en af de der efterårsdage, som vejrmæssigt forsætter uden nogen form for ændring. Øv hvor er det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply