VIND den nye bog om indretning: 'Forvandlinger i boligen'

‘Forvandlinger i boligen’ er en helt ny bog om boligindretning. Bogen er skrevet af journalist Nicola Kragh Riis, boligredaktør på ALT for damerne og udgivet af Gyldendal.

Bogen er et rigtig godt redskab og inspirationskilde til dig som går op i indretning og savner idéer og muligheder i hjemmet. Alle rum bliver gennemgået og illustreret med flotte inspirerende billeder. Der er noget for en hver smag og en hver alder. Jeg har bladret, nærstuderet, gennemlæst og suget de mange billeder og idéer til mig.

Jeg har to eksemplarer liggende her på mit bord, og dem kan du vinde.

Skriv en kommentar samt fulde navn i kommentarfeltet, og så er du automatisk med i lodtrækningen om en bog. Jeg trækker lod på søndag kl. 20.00.

Del gerne konkurrencen med dine venner, det øger ikke vinderchancerne, men det vil gøre mig rigtig glad.

KONKURRENCEN ER SLUT

‘Forvandlinger i Boligen’ (translation: ‘Transformations in the home’) is a new book about interior design. The book is written by Danish journalist Nicola Kragh Riis, Interior editor at the Danish ladies magazin: ‘ALT for Damerne’.
The book is a very good tool and inspiration for you who cares about decor and lacks ideas and opportunities in your home. All rooms are reviewed and illustrated with beautiful inspiring pictures. There is something for everyone and every age. I’ve carefully studied, read and absorbed the many pictures and ideas to me.

I have two copies lying here on my desk for you to win.

Write a comment and your full name in the comment box and you’re automatically in the draw for a book. I will find a winner this Sunday evening at eight o’clock

Share this competition with your friends, it does not increase your winning chances, but it would make me really happy.


Artikel
VIND den nye bog om indretning: 'Forvandlinger i boligen'
Forfatter
Boligcious

161 Comment

 1. jeg kunne rigtig godt tænke mig en af de skønne bøger, hvis jeg er heldig at blive valgt. kunne nemlig godt tænke mig at lave lidt om her hjemme , men ved bare ikke lige hvordan

 2. Jeg er meget interesseret i boligindretning, så denne bog ville være ren guf for mig:) Jeg krydser fingre:)

  Mvh Rikke Bisgård Sørensen

 3. Deltager meget gerne, Malene – deler lige engang på DIB :)

 4. Det ville være være super lækkert at vinde et eksemplar af bogen så jeg kunne få masser af skøn inspiration til den nye 1.sal vi skal igang med

 5. Ihhhh jeg har prøvet at låne den på biblioteket men den er for ny til at de har den så jeg er SÅ interesseret i at deltage i konkurrencen om 1 stk.
  Tak for en dejlig site med masser af gode boligideer : )
  Kh Tanja

 6. Jeg håber at være så heldig at vinde denne bog, da jeg elsker indretning, og elsker ny inspiration til hjemmet.
  Kh Jeanete Hald Pedersen

 7. Den vil jeg gerne eje! Så er der lidt lækker læsning man kan underholdes af mens det regner udenfor.

 8. inspiration kan man ikke få nok af!! håber at være så heldig

 9. Jeg ville ELSKE at eje den bog, har kigget på den mange gange efterhånden. Håber at være den heldige vinder :-)

  Min mail er ltjo79@hafnet.dk

 10. Waouv, jeg håber at være den heldige vinder af en af bøgerne. Vores stue og værelser trænger i den grad til forandringer, uden at vi har råd til de helt store udskiftninger, så inspiration fra denne bog ville være kærkommen :-)

 11. Den vil jeg sørme gerne vinde!! Mvh. Malene Holm

 12. Med tre børn, der lige er flyttet i nye huse/lejligheder ville det være en kærkommen “familiegevinst”. Den ser supergod ud.
  Lone Kirkegaard
  Bakkedraget 51
  6940 Lem st.

 13. Nøj den ville jeg gerne eje!! – Krydser alt hvad jeg kan, i håb om at jeg bliver den heldige vinder <3
  minimized@live.dk

 14. Uh den bog står højt på min ønskeliste. Den vil være god inspiration, når der skal ske noget nyt i lejligheden :)

 15. Vi er lige flyttet i nyt hus, og søger derfor ny inspiration til boligindretning. Tager gerne imod et eksemplar, den ser god ud :)

 16. Jeg kunne godt bruge lidt ny inspiration :)

 17. Hvor ville det være en super skønt, at kunne hygge mig med denne lækkerbidsken hen over efteråret! <3

  Knus og hilsener
  Pernille Juul Nielsen

 18. Vil rigtig gerne hav fingrene i sådan en fin bog:-)

 19. Trænger til ny inspiration til egne projekter herhjemme, så jeg krydser fingre :)

 20. Wow, jeg kunne godt bruge noget inspiration, så den ville jeg blive rigtig glad for :-)

 21. Ih, havde sådan håbet at støde på endnu en give-away med denne bog, hvor jeg kan være den utroligt glade modtager! Jeg vil så gerne have fingre i bogen – og ville da være fantastisk at få den i gave! Indretning er min helt store interesse! :) Tak for den skønne give-away og blog!

 22. Ihh hvor kunne jeg godt tænke mig at læse den bog! Har lige søgt lidt rundt for at få lidt nærmere info om bogen, og den virker jo helt fantastisk. Krydser fingre for, at det endelig er min tur til at være heldig!

 23. Nøj. Den vil jeg gerne vinde. Jeg samler på boligmagasiner, og bruger dem som opslagsværker, når jeg mangler inspiration til et boligprojekt. De er bare så uoverskuelige at finde rundt i, så denne bog vil være et fantastisk redskab i boligindretningen.

 24. Ja da – ny inspiration er altid godt ;-)

 25. Nyder din blog flere gange dagligt. Fantastiske tanker og ideer
  Luuuve dine konkurrencer:o)

 26. Wow, den vil jeg gerne vinde!

 27. Inspiration og forvandling er i hvertfald noget jeg kunne bruge! Så denne konkurrence ville jeg blive rigtig glad for at vinde :-)

 28. Neiii – den kunne jeg godt tænke mig at vinde:-)

 29. Wow det er da lige en bog for mig.

 30. Det er lige sådan en bog, jeg mangler. Er op barsel med min skønne søn nummer to. Jeg nyder det, men sådan at få hjemme hver dag og stirre på ens bolig giver virkelig kløe i trangen til at forny og flytte om. Jeg føler mig helt sat tilbage til dengang jeg var barn, hvor jeg brugte hver søndag på at flytte rundt på mit værelse ( der var godt nok kun en kommode og seng at flytte på).
  Med andre ord .. Sådan en inspiration i form af den bog, ville jeg blive mægtig begejstret for.
  Desuden tak for den daglige inspiration fra denne blog.

 31. Lige hvad jeg har brug for, nu hvor jeg drømmer om ny lejlighed :)

  Vh Trine Maring

 32. Den gad jeg virkelig godt eje. Kunne godt bruge lidt hjælp og inspiration til at få de sidste ting på plads!

 33. Det lyder spændende – super god blog generelt :o)

 34. Fantastisk dejlig GiveAway!

  Mit ømme punkt er stilleben, jeg har svært ved at få dem til at se rolige ud. Jeg går hjemme fortiden og kunne godt bruge lidt forandringer i boligen, så der sker lidt. Dette tænker jeg at stillben kan hjælpe med uden at man skal ud i store investeringer.
  Mine finger er krydset!

  Med venlig hilsen
  Mathilde Teilmann

 35. Uhh den vil jeg gerne vinde…trænger til lidt forvandling :) mvh Natascha Troelsen

 36. Ja, inspiration kan man altid bruge, og denne bog ser ud til at kunne være en herlig hjælp…

 37. Lige noget for mig:)!!! Mvh. Tanja mathiasen … Jan-mathiasen@stofanet.dk

 38. Jeg ville elske at vinde denne skønne bog.
  Stine Jensen

 39. Uha ja den sukker jeg også efter, tror da det er en bombe fuld af herlig inspiration! Ha en smuk dag og tak for konkurrencen.

 40. Den vil være kærkommen når vi snart skal omrokere det hele pga. familieforøgelse… Deleværelse til børnene eller ej, nyt forældresoveværelse, kontor/gæstevær./opbevaring + nyt køkken/alrum… Får brug for tips og tricks!

 41. En inspirerende bog jeg gerne vil vinde!

 42. Med fire børn på 100 m2 fordelt på tre etager er vi konstant på udkig efter nye, fixe, nemme, sjove, gode indretningsløsninger. Så en nu bog om indretning vil være meget meget kærkommen!

  Vh Christina Holm, Berggreensgade 8, 2100 Kbh Ø

 43. Er næsten altid midt i en ombygning. Den største står på lige nu, så har brug for masser af inspiration.

 44. Uh, hvor fint! Jeg smider et lod!

 45. Det lyder som en omgang fantastisk tidsfordriv og inspiration til de regnfulde efterårsdage. Jeg krydser fingere!
  Mvh. Karina Schwartz

 46. Lige noget for mig… Håber jeg vinder. Ville glæde mit indretningshjerte c”,

  Kh

  Jeanette braager

 47. uhh.. den vil jeg gerne vinde :)

 48. Den bog vil blive gennempløjet, mange gange igennem vinteren, hvis jeg er så heldig :D

 49. Den vil jeg søreme gerne vinde!!! :D Vi har købt et ældre hus, som vi snart er færdige med at renovere, men nu kommer så alle detaljerne og indretningen, som jeg rigtig godt kunne bruge lidt hjælp til ;)

 50. Krydser fingre for at jeg er heldig…! Så der er lidt godt at hygge sig med i efterårsregnen!

 51. Skulle man mon være den heldige, jeg krydser fingre… :o)
  Lotte Rasmussen

 52. Uh, den bog vil jeg gerne vinde. Jeg skynder mig at smide et lod i puljen.
  /Stine Folkenberg

 53. Jeg er først lige begyndt at følge dig, men jeg er vild med din blog :) jeg kan især rigtig godt lide dit tema over vintageborde. Kunne godt bruge endnu mere boliginspiration til mit kollegieværelse og boligdrømme..

 54. Med tre børn, kæreste, 2 katte og alt for lidt plads, så skal den bog være mere end velkommen hjemme hos os :)

 55. Den vil jeg gerne vinde. :-)

  Mvh.
  Lena T. Mikkelsen

 56. Skøn bog jeg meget gerne vil vinde .)

 57. Jaaaaa, mig, mig, mig :-)

 58. Rigtig lækker konkurrence – den bog ville jeg gerne have fingre i! :-)

 59. Tjeeeek! Den gad jeg godt vinde:)

 60. Hvor ville det være skønt at gå efterårsferien i møde med sådan noget lækkert læsestof:-) hilsen Mette Lynghøjen

 61. Den ville simpelthen falde i SÅ god jord her!! Har lige rodet os ud i det vilde huskøb – et hus som hos mægler går under navnet ‘projektet’ Der er kæmpe indretningsusfordringer og ingen a os har erfaring?! Det blir vildt og vi har brug for alt den inspiration vi kan få. Krydser rigtig meget fingre :-)

 62. Nøjh, lige den bog jeg drømmer om. Er godt i gang med nye tiltag i hjemmet, og har så meget behov for mere inspiration. Nyder din skønne blog med alle dets gode og inspirerende blogspot, Er sikker på at din skønne give away, kun kan bidrage og inspirere mig endnu mere til skøn og lækker boligindretning her hos os.

 63. Jeg vil elske at læne mig tilbage i sofaen og suge al inspirationen udaf bogen.. Krydser fingre;0)

 64. Super spændende bog – kan altid bruge ny inspiration – krydser fingre for at jeg har heldet med mig.
  Hilsen Dorthe Pedesk

 65. Den bog ville gøre mig rigtig GLAD :)
  – Julie Ahlstrøm Tougård.

 66. Uhh dejlig give away! Gid den blev min, synes jeg mangler lidt inspiration, og så er det jo dejligt med en god bog at læse i til de kolde oktoberaftener :-)

 67. Uf, det ville jeg da godt nok ikke have noget imod at vinde – absolut ikke! :)

 68. Den bog kan helt sikkert hjælpe mig. Mangler gode ideer til indretning generelt. Vi rykker rundt, men mangler at få hyggen ind igen. Jeg vilbyde den velkommen hos mig :-)

 69. Kommentar nu med fulde navn :-) – Den bog kan helt sikkert hjælpe mig. Mangler gode ideer til indretning generelt. Vi rykker rundt, men mangler at få hyggen ind igen. Jeg vil byde den velkommen hos mig :-)

 70. Den bog måtte meget gerne kigge forbi min postkasse! Når man pludselig har købt sin første lejlighed, og budgettet hedder SU, så er der brug for kreative input! :)

 71. Jeg står over for en mindre eller større makeover af min stue, og nye inputs og ideer fra “Forvandlinger i Boligen” er mer’ end velkommen! Så jeg håber virkelig, at jeg er den heldige vinder: )

 72. Den bog MÅ jeg eje!

  Bedste hilsner

  Anne Mette Nygaard

 73. I’m in! Indretningseksperimenter gør mig så glad :)

 74. Jeg vil også rigtig gerne læse bogen – vil endda dele den med andre, hvis jeg vinder :-)

 75. Måske kan netop denne bog, give os inspiration til at få orden på alle vores (mine) loppefund, arvestykker, egne kreationer/malerier/”ikoner” ??
  og ikke mindst, til at få hængt malerier/spejle/violiner osv. op på væggene. Nu har billeder/malerier/ting stået på gulvet, på klaveret, på reolen…….Hmmmmm….5-6 år – vil jeg tro ??? Jeg glææææder mig …. ;0) HAPS… den bog er MIN!!

 76. Denne bog ville være så perfekt at vinde! Sarah Knudsen, :-)

 77. Inspiration til boligindretning er altid velkommen hos mig, så jeg vil monster gerne vinde den bog.

  Maria Engbjerg

 78. Som fod i hose – vi står midt i en flytning så det ville lune godt hos os! :) Vh Marie Louise / louibub@yahoo.dk

 79. Jeg bliver altid inspireret af din blog – så er sikker på, at en “indretnings-bog”, som du har udvalgt, også kan give utrolig meget inspiration. Desuden er jeg flyttet i nyt hus for et par måneder siden – så god inspiration er mere end velkommen! :-)

 80. Årh jeg går hjemme på barsel og kigger rundt på vores rammer og har sådan lyst til at der skal ske noget, men hvad!?- Sådan en bog kunne jeg sørme godt bruge- håber jeg er heldig:)
  Kh Mille
  http://www.heltogaldeles.blogspot.com

 81. Jeg bliver altid inspireret af din blog – så er sikker på, at en “indretnings-bog”, som du har udvalgt, også kan give utrolig meget inspiration. Desuden er jeg flyttet i nyt hus for et par måneder siden – så god inspiration er mere end velkommen! :-)

 82. Det lyder som en meget lækker bog, den vil jeg gerne vinde.
  mange hilsner
  Rikke Rohrmann Løvgreen

 83. Mangler virkelig inspiration til min stue – så JA jeg vil gerne vinde :)

 84. En perle at samle inspiration fra. X for det bliver mig :-)
  Super blog.
  Mvh
  Tinna G. Hansen

 85. Ååååh, den vil jeg vinde! Vi har lige købt hus og jeg er helt lost når det kommer til indretningen. Jeg krydser fingre for mig selv :-)

 86. Jeg vil meget gerne vinde bogen – vi er ved at indrede vores nye hjem og synes det er svært.

 87. Jo tak, den bog ville være lige til højrebenet!

 88. Den bog vil jeg gerne vinde :) – Er so in love with boligindretning og søger derfor gerne nye og inspirerende idéer … Skønne hints til det fede og det hyggelige, til de forskellige årstider m.m. Ville være fantastisk at få lov at eje netop denne bog…

 89. Ser da super spændende ud!
  Lidt ny inspiration kan altid bruges.
  Håber…

 90. Mette B. Hansen

  Ihhhhh… Den mangler jeg lige til når jeg næste fredag flytter i hus :) Synes simpelhen det er så svært og uoverskueligt at til at indrette et helt hus.. Mangler ideer – Er sikker på denne bog kunne hjælpe mig med det :) :)

 91. Den bog vil jeg sluge med hud og hår!

 92. Ihhh ville elske den bog og sluge den råt. Er netop igang med lidt stilændring i mit hjem, og kunne godt trænge til noget inspiration :)

 93. Ville elske at få fingrene i den bog :o)

  Kh.
  Én af dine faste læsere
  birgitte_k_christensen@hotmail.com

 94. Den bog vil jeg virkelig gerne vinde! Trænger til nogle gode ideer til vores nye hus!

 95. Åh, jeg skal netop flytte i hus pr. 1. november, så denne bog vil falde i god jord hos os :)

 96. Vi har lige købt hus og skal snart i gang med den helt store tur, det ville være fantastik med en masse inspiration og gode ideer:-)

  /// Tina Gadekjær Hansen

 97. Bogen lyder som noget for mig, da jeg er helt overskruet med indretning :)
  I øvrigt, fantastisk blog – som ny læser, er jeg meget overrasket over indholdet – you just gotta love it!
  Mvh. Sandra Wenzel

 98. Fingers crossed
  //Christina Larsen

 99. Den gad jeg godt vinde :)

 100. Den gad jeg godt få fingrene i!! Deltager meget gerne i denne giveaway :)
  Vh. Line

 101. Har aldrig vundet noget, gad godt :-)
  Hilsen Line Just.

 102. Har aldrig vundet noget, gad godt :-)
  Hilsen Line Just.

 103. Skøn bog! Vil rigtig gerne vinde den! :)

 104. Lyder til at være en fantastisk bog – vil meget gerne vinde ;0)

 105. Uh, den ser ud til at være fyldt med mange gode ideer – dem kunne jeg godt bruge :)

 106. Giv mig lidt inspiration, det er kærkomment!

 107. Indretningen af børneværelset til vores første barn står for døren, og i den forbindelse kunne det da være FANTASTISK med lidt ekstra inspiration! :)

 108. Ååhh…den har jeg luret på et par gange. Super bog med efteåret og den store indretningssæson står for døren!

  Skøn blog…følger dagligt med :-)

  Hanne Elkjær Karhof

 109. Hvor lækkert! Er igang med at lave hele lejligheden om da søster er flyttet ud og kæresten ind, og suger inspiration alle steder fra. Så en bog ville være fantastisk hjælp til at lave de 3 værelser om så det kan føles som nyt og blive helt vores eget sted som vi vil have det sammen.

 110. Den vil jeg gerne vinde :O)

 111. Jeg kunne virkelig godt bruge noget inspiration (endnu mere end jeg får på din fantastiske blog) – min kæreste jeg er flyttet sammen i ny lejlighed. :)
  Sara Kristensen

 112. Den bog må jeg eje :-)
  Kathrine Spuur

 113. Den ville jeg rigtig gerne vinde! Med nu 2 børn i familien kunne vi godt bruge ny inspiration til indretning af især soveværelset og stue..krydser fingre ;-)

  • Hov, fulde navn er Agnete Debell :-)

 114. Har luret på den skønne bog et andet sted…Ville være super lækkert med lidt inspiration!! Man kan jo bruge dagevis på at læse om indretning og kigge på smukke billeder..;O)

  Et stort lod herfra..;O)

 115. Inspiration kan man aldrig få for lidt af. Den ser spændende ud!

  • Haha, få for meget af selvfølgelig!

 116. Super lækker blog og spændende bog – jeg deltager med glæde i konkurrencen :) God søndag til alle :)

 117. Inspiration og ideer, JA TAK

 118. Sikke en skøn præmie :) Med ny stor tilbygning – vil den være perfekt til gode ideer :)
  Mange hilsner Tine Rantzau Bech

 119. Det lyder som en spændende bog og jeg tror det ville være til stor gavn for mig :)
  – Simon Enevoldsen

 120. den vil jeg da rigtig gerne vinde:-)

  mvh
  Anne Elle Overgaard
  Toftlundvej 6
  8462 Harlev

 121. Ny inspiration til hvorledes de få kvm kan indrettes er velkomne her (c: så jeg deltager gerne med et lod.
  Mette Guldbæk

 122. Den ser sørme fin ud, den vil jeg da gerne vinde.

 123. Altid godt med ny inspiration – så den bog kunne jeg godt tænke mig :-)

 124. Woaw den ser spændende ud Malene. Jeg stiller mig også lige i kø med krydsede fingre :-) …

 125. Vil så gerne vinde den skønne bog!!

 126. Skøn med lidt inspiration til renoveringen af førstesalen!

 127. Fantastisk giveaway. Ville blive lykkelig, hvis den blev min!

  /Camilla Thougaard

 128. Skøn gave at modtage

 129. Ih, den vil jeg meget gerne vinde.. I vores, er der altid et rum, som jeg er i gang med at lave om på..Elsker at kigge i bøger for at finde ny inspiration, og gerne med tips som ikke koster en masse penge, men gør en stor forskel i de rum – både til store og små mennesker..;)
  Krydser fingre for at vinde ny inspiration..Det er der også her på bloggen og på face, men dejligt at sidde og kigge billeder og lade tankerne fare..;)

 130. Stuen er lige for tiden under forvandling – step by step.. Sidste nyindkøbte og fantastiske møbel er sofabord fra 8000c..
  Er sikker på bogen ville kunne hjælpe mig et skridt nærmere den perfekte indretning!
  Er især vild efter finurlige detaljer det sætter prikken over i’et!
  Go søndag!
  Kh Tenna Svane Andersen :)

 131. Ville være dejligt med lidt inspiration til indretning af vores nye hjem :-)

 132. Vil nyde at vinde… har 3″ brugte” rum efter vores børn er flyttet hjemmefra .Skønt med ny inspiration <3 <3 <3

 133. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at se i :-) Den ser spændende ud.
  Nanna Andersen

 134. Har siddet hele dagen opslugt af boligblogs, så mon ikke også jeg sagtens kunne blive opslugt af denne bog! Krydser fingre (-:

 135. Er næsten færdig med den store renovering af stueetagen i mit hus fra 1921. Det er som et tomt lærred, hvor jeg kan være lige så kreativ jeg kan finde på, og som kæresten tillader. Det ville være perfekt med inspiration! :)

 136. Jeg er netop flyttet i en større lejlighed efter at have boet på et 12 kvm kollegieværelse i 4 år, så jeg kunne bestemt godt bruge lidt inspiration til at få mine og min kærestes ting til at passe sammen og ideer til, hvad vi skal købe af nyt.

  Mvh Lærke Sofie Glerup

 137. En bog jeg meget gerne vil eje! Kan forhåbentlig hjælpe mig med ideer til, hvordan jeg skal indrette den lille nye lejlighed! :-)

 138. I vores nye hus mangler der stadig en masse små detaljer og personlighed, som afspejler “os”, min kæreste og jeg, i husets rum :-)
  Med den nye bog vil jeg kunne blive inspireret af nye tendenser og andre gode ideer, og i løbet af ingen tid vil huset blive som i vores drømme!
  Derfor vil bogen bringe lykke hos os :-)

 139. Den vil jeg gerne eje.

 140. Vil SÅ gerne være vinder af den bog! Vh Pia Hornskov

 141. ja tak.

 142. Ihh den vil jeg gerne vinde !!! :o)
  Mvh Mette Fink Knudsen

 143. Nøj, jeg gade godt vinde én af de bøger :-) Jeg skal til at gå i gang med at indrette mit soveværelse og min lille entré, så det vil i den grad gøre lykke med lidt inspiration mellem hænderne :-))

 144. Årh, den vil jeg gerne eje! Jeg krydser fingre

 145. Er i gang med at lede efter nyt hus og kunne derfor godt bruge en masse inspiration til indretning!

 146. Den vil jeg gerne vinde :)

  Ann Katrine Aastradsen

 147. Nej hvor fin – lige en bog der kunne give lidt nyt inspiration til små projekter til ferien og manden lidt flere grå hår :).

  Mvh. Heidi Schulz-Petersen

 148. sikken en fantastisk lækker bog, hvor ville det være dejligt at blive inspireret så der kan komme lidt boller på supper herhjemme, det trænger det til :-)

 149. Lækker præmie! Ville elske at vinde den bog.

 150. Lige hvad jeg og resten af familien kunne få stor glæde af.
  Lone Kirkgaard

 151. Jeg vil gerne være med! I øvrigt, tak for en inspirerede blog!

  -sandie andersen

 152. Den bog må jeg bare have :-)

 153. mangler helt klart noget inspiration, som jeg sikkert kan få fra den bog

 154. Uuuuh kunne helt klart bruge den til nolge gode ideer i min kommende lejlighed i München!

 155. Den ser spændende ud :-)
  Linda nielsen, neskonk@gmail.com

 156. Jeg har studeret den kort hos en veninde og var solgt. Håber jeg er den heldige vinder af et eksemplar :)

Leave a Comment

Email (will not be published)