Produkt og design (Interior design)

Den lille havfrue af Hans Bølling og Architectmade

Sidste nye skud på stammen fra Architectmade er en relancering af Hans Bøllings fortolkning af H.C. Andersens ‘Den lille havfrue’. Tilbage i 1954 designede Hans Bølling havfruen og typisk for Hans Bøllings designs, så er der tale om en sand klassiker, som er lige så moderne nu, som da den blev lanceret første gang. Havfruen er minimalistisk og strømlinet, nærmest ikonisk.

Som Hans Bøllings øvrige design indeholder Havfruen en række små fine detaljer som fx. et bevægeligt hoved og hale. Den smalle talje og fine lille næse giver et fint feminint udtryk og anvendelsen af ahorn og egetræ skaber fine kontraster og gør designet endnu mere unikt.

Jeg ved ikke med dig, men jeg får lyst til holde den og mærke håndarbejdet, man kan nemlig tydeligt se at det er en oplevelse i sig selv!

Den lille havfrue af Hans Bølling og Architectmade

Detaljer: Havfruens overkrop er af ahorn og underkroppen samt håret er af egetræ. Højde: 17 cm. Vejledende udsalgspris: 849 kr.

Latest additions to the ArchitectMade is a relaunch of Hans Bølling interpretation of HC Andersen’s ‘The Little Mermaid’. Back in 1954 Hans Bølling designed this mermaid and typical for Hans Bøllings designs, we are talking about a true classic that is as modern today as when it was first launched. The Mermaid is minimalist and streamlined, almost iconic.

Like Hans Bølling’s other designs, the Mermaid features a number of small, fine details like a moving head and tail. The slim waist and delicate little nose gives a fine feminine expressions and the use of maple and oak creates great contrast and makes the design even more unique.

Den lille havfrue af Hans Bølling og Architectmade
Artikel
Den lille havfrue af Hans Bølling og Architectmade
Beskrivelse
Sidste nye skud på stammen fra Architectmade er en relancering af Hans Bøllings fortolkning af H.C. Andersens 'Den lille havfrue'. Tilbage i 1954 designede Hans Bølling havfruen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply