DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

The King of Van Horn – Dagens Poster

Jeg er vil med dagens poster, jeg har nemlig længe drømt om at få et trofæ som denne på væggen. Jeg har dog ikke været villig til at betale det det koster, og jeg orker (læs: nænner) ikke selv at skyde den! -derfor er dette et sjovt og perfekt alternativ. Plakaten kan fås i 4 størrelser så du vælger helt selv hvor maget den skal have lov at dominere.

King of Van Horn kan købes hos Society6.com

The King of Van Horn - Dagens Poster

I love today’s post! I’ve allways dreamed of getting a trophy like this on the wall. However, I haven’t been willing to pay the cost, so this is a humorous and perfect alternative.

King of Van Horn can be purchased from Society6.com

The King of Van Horn – Dagens Poster
Artikel
The King of Van Horn – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er vil med dagens poster, jeg har nemlig længe drømt om at få et trofæ som denne på væggen. Jeg har dog ikke været villig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply