BLANDEDE BOLCHER

ELLE Decoration på danske hænder

Vi har længe ventet spændt på at se, hvordan ELLE kom til at se ud, med en dansk redaktion bag roret, og endelig kom dagen. Bladet er selvfølgelig en fryd for øjet. Forsiden oser af feminin luksus både i farvevalget, opsætning, typografi og designvalg. Samtidig får magasinet også en rose for det nordiske udtryk i valg af interiør. En ekstra luksusdetalje er forsidens lækre materiale, den er mat og kraftig med struktur, den virker nærmest stoflig som et stykke læder. Denne detalje afslører straks, at magasinets DNA ligger i modebranchen.

ELLE Decoration på danske hænder

Jeg har læst bladet igennem et par gange, og finder det dejlig forfriskende, både i sit indhold, men også i sidernes opbygning og layout.
I bladet finder man tegn på integrationen mellem mode og bolig, som f.eks. i indslagene TREND | CATWALK – og det resulterer i nogle ret spændende designfund.

ELLE Decoration på danske hænder

ELLE byder bl.a. på masser af interiørsider og interviews med en række stilbevidste kvinder, som fortæller om tankerne bag deres indretning… –her ærger jeg mig lidt over, at vi ikke får lov at se hele deres bolig.

Alt i alt, synes jeg det er et smukt, æstetisk og inspirerende magasin. Det skiller sig ud fra de øvrige fantastiske magasiner, som jeg synes vi har i DK, både layout mæssigt, men også fordi det henvender sig 98% til kvinder, modebevidste kvinder…. -kvinder uden børn fristes jeg til at hviske, der er nemlig ikke skyggen af et barn i magasinet. Jeg savnede lidt flere boligreportager og lidt mere personlighed.

Jeg glæder mig til at følge magasinets udvikling og jeg køber klart også næste nummer, det er et godt magasin!

ELLE Decoration på danske hænder

ELLE Decoration på danske hænder
Artikel
ELLE Decoration på danske hænder
Beskrivelse
Vi har længe ventet spændt på at se, hvordan ELLE kom til at se ud, med en dansk redaktion bag roret, og endelig kom dagen. Bladet er selvfø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply