DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Don Draper – Dagens Poster

I dag kan du på Kvindeitd.dk, læse artiklen om mit besøg ved BoConcepts pressemøde. Anledningen var deres 60 års jubilæum og premiere på deres nye kollektion. Smut ind og læs artiklen, hvis du vil høre hvad BoConcept byder på dette efterår. Nå, men hvad har det så med Don Draper at gøre? tjaaa, det må du læse dig frem til i artiklen, det eneste jeg kan sige er, at det var nærliggende at lægge ham op som dagens poster.

Plakaten her virkelig flot designet og farverne er så lækre. Hvad siger I piger, skal I have en Don Draper med hjem? og til drengene kan jeg fortælle at i kan få Red med hjem, hun gemmer sig blandt Goenetix øvrige designs.

Don Draper - Dagens Poster

 

Drop by Kvindeitd.dk. and read my article about my visit at BoConcept’s press conference. The occasion was their 60 year anniversary and the premiere of their new collection. You might wonder what in earth this has to do with handsome Mr. Draper?….hmmm read the article and you understand why it was right to have him as today’s poster. (sorry the article is in Danish, but maybe you can translate it i google)

This poster is really well designed and the colors are so beautiful. What do you say girls, do you want to take Don Draper home wirt you?
-And for th boys, I can gladly tell you, that you can find lovely Miss. Red among Goenetix other designs.

Have a lovely day

 

Don Draper – Dagens Poster
Artikel
Don Draper – Dagens Poster
Beskrivelse
I dag kan du på Kvindeitd.dk, læse artiklen om mit besøg ved BoConcepts pressemøde. Anledningen var deres 60 års jubilæum og premiere på deres nye
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply