Produkt og design (Interior design)

Ugens 3 design

I denne uge er der 3 designs som jeg har bidt mærke! Jeg ser i kraft af mit arbejde designs konstant, det er rigtig mange indtryk i løbet af en uge. Der er altid nogle som skiller sig ud, og står tilbage som et viseult portræt på min nethinde når ugen er slut. Det er nødvendigvis ikke designs som jeg selv er vild med eller bare må eje, næhhh det er bare de designs som har gjort størst indtryk på mig, på godt og ondt.

De her 3 designs er jeg dog ret vild med selv:

Ugens 3 design

Pragtfuld lampe, ren yvonnestil. Den har det der lækre vintage look… jeg vild med den! Lampen hedder Saloon Flowers, den koster 1999 kr. og kan købes i Ilva

Ugens 3 design

“Brick” hedder e her flotte grafiske og farverige puder. Farverne er tone-i-tone, hvilket gør dem let at mikse med ensfarvede puder. Bricks Er fra Normann CPH. og koster 549 kr.

Ugens 3 design

“Handle Me” hedder denne lampe som jeg fuldstændig forelskede mig i, da jeg var til pressekonference hos BoConcept. Pris 1895 kr.

 

The 3 best design of my week!

This week three design’s caught my eye. In my job i’m constantly in contact with many new design’s, and in the end of a week, there’s a lot to digest. But there are always some design’s that I can’t stop thinking about, a few design’s that has made a bigger impression.

Now it’s friday and theese three design’s hasn’t left my mind yet….

 

 

 

 

Ugens 3 design
Artikel
Ugens 3 design
Beskrivelse
I denne uge er der 3 designs som jeg har bidt mærke! Jeg ser i kraft af mit arbejde designs konstant, det er rigtig mange indtryk i løbet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pernille Kuhn
    september 14, 2012 at 14:38

    Skøn lampe den øverste. Passer perfekt hjem til mig! 🙂

Leave a Reply