Jul (X-mas) Kontoret (Office) Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design)

Lidt vintage godter til hjemmet

Jeg har fundet en ny hyggelig webshop som hedder Frk. Mage, måske kendte du den allerede? Jeg lurede lidt rundt for at se hvilke type varer Frk. Mage havde på hylderne. Frk. Mage deltager nemlig som sponsor i vores kommende konkurrence. En konkurrence som starter i morgen i forbindelse med Boligcious Kids launch.

Hos Frk. Mage er der mange fine ting, jeg fandt i hvertfald hurtig en håndfuld vare jeg gerne ville have hjem i min stue.

Lidt vintage godter til hjemmetJeg har altid ønsket mig sådan en glaskuppel, jeg synes de er så smukke og man kan jo udstille alt i den. Lyskæder og glaskugler til jul, et lille dådyr i kunstigt sne, blomster i vaser til foråret. Man kunne også give den lidt kant med lidt neon interiør. Galskuplen koster 1095 kr.

Lidt vintage godter til hjemmet

Skøn vintage sag som er praktisk og dekorativ samtidig. 89 kr.

Lidt vintage godter til hjemmetLidt vintage godter til hjemmet

Fake bøger som kan bruges til opbevaring. Bøgerne er i virkeligheden æsker, og jeg synes disse er så smukke fordi de har det helt rigtig vintagelook. 119 kr. pr stk. Jeg har faktisk nogle hjemme hos mig, og jeg bruger dem til alt fra kvitteringer, til opbevaring af fjerbetjeningerne.

Lidt vintage godter til hjemmet
Artikel
Lidt vintage godter til hjemmet
Beskrivelse
Jeg har fundet en ny hyggelig webshop som hedder Frk. Mage, måske kendte du den allerede? Jeg lurede lidt rundt for at se hvilke type varer Frk. Mage havde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Silke
  september 6, 2012 at 14:56

  Er vild med de bøger !’

 • Reply
  Conner's Nest...♥
  september 6, 2012 at 15:15

  Jeps, kender godt Frk. Mage 🙂 Shoppen har efterhånden nogle år på bagen og er også at finde i den fysiske version kun 10 km fra mig – oppe i Gilleleje 😉 Meget hyggeligt lille butik, omend jeg synes deres priser er liiiige i overkanten…

  Elsker også de “fake” bøger og håber at kunne få nogle en dag 😉

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner✩s Nest…♥

 • Reply
  Tina Irene Povlsen
  september 7, 2012 at 00:03

  Super lækker shop – Jeg er vild med dens lækre udbud – Og de der faked bøger er bare så fantastiske 🙂

Leave a Reply