Drømmelampen…

For nylig var jeg ude og besøge et helt fantastisk hjem. Der var mange elementer i denne bolig, som jeg ville give min højre arm for at eje. Bl.a. hang denne eventyrlige lampe på badeværelset over badekarret. Først troede jeg, at det blot var en glashylde med 3 fine krystalvaser, hvilket jo er hele idéen, men hver vase er en lampe i sig selv… -så smuk!
Lampen hedder Cicatrice De Luxe og er designet af Philip Starck.

Prisen snakker vi ikke om…. lad os bare nyde skønheden og længes…. Godaften

Drømmelampen...

 

Recently I was visiting a fantastic home. There were many elements of this home, I’d give my right arm to own. This magical lamp hung in the bathroom above the bathtub. At first I thought that it was a glass shelf with 3 fine crystal vases, which of course is the whole idea, but each vase is a lamp … -so beautiful!
The lamp is called Cicatrice De Luxe and was designed by Philip Starck.

Let’s not talk about the price…. let’s just enjoy the beauty here and longing …. Good evening

Drømmelampen…
Artikel
Drømmelampen…
Beskrivelse
For nylig var jeg ude og besøge et helt fantastisk hjem. Der var mange elementer i denne bolig, som jeg ville give min højre arm for at eje
Forfatter
Boligcious

3 Comment

 1. Hvis ovenstående fantastiske lampe stadig er drømmelampen – så har jeg en til salg.
  Mange hilsener
  Christina

  • Hej Christina – den er sgu stadig på trods af at indlægget er gammelt, super cool. Har desværre ikke plads nogen steder:-(((

   Tak for tanken, det var sødt af dig

 2. Jeg har den lampe i stor :-) kom og nyd synet, selskabet og et glas vin en dag snart!!

Leave a Comment

Email (will not be published)