TIL VÆGGEN (Walls)

Alternativ billedvæg

Da jeg var på Formland så jeg en ret cool idé, som let og billigt kan overføres til din bolig. De store akrylklemmer er monteret på væggen side om side i en kvadrat, og giver dig muligheden for let at skabe og ændre det udtryk du gerne vil have. Et fedt alternativ til den traditionelle billedvæg. På klemme sidder et stykke sort karton, som samler hele udtrykket og fungerer som passepartout, og det skaber ro så det samlede udtryk ikke bliver for rodet.

Standen jeg besøgte var selvfølgelig “Nomess”

Alternativ billedvæg

 

When I visit Formland Fair I saw a pretty cool idea, which easily and inexpensively can be transferred to your home. The large acrylic clamps are mounted on the wall side by side in a square, and gives you the ability to easily create and modify the expression you want. A great alternative to the traditional photo wall. At the clamp is a piece of black cardboard which gathers the whole expression and acts as Passepartout, which creates a calm expression so the arrangement dosen’t become too messy.

The stand i visited was of course “Nomess”

Alternativ billedvæg
Artikel
Alternativ billedvæg
Beskrivelse
Da jeg var på Formland så jeg en ret cool idé, som let og billigt kan overføres til din bolig. De store akrylklemmer er monteret på væggen side
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helle Borg hansen
  oktober 12, 2012 at 08:55

  En dejlig oplevelse. Jeg sad og søgte lidt på bolig-blogs og faldt over denne her. Fantastisk gode ideer. Jeg er kunstner og laver bl.a. art-money (små værker på 12X18 cm ) Til dem er ideen med akrylklemmerne rigtig god, da man jo så kan flytte frit rundt på dem.
  Det her er da en side, jeg vil følge lidt med i og få nogle utraditionelle ideer.

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   oktober 12, 2012 at 11:17

   lyder spændende Helle og 1000 tak for ros. Glad for at du vil følge med og at du bliver inspireret:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  Helle Borg hansen
  oktober 12, 2012 at 08:55

  En dejlig oplevelse. Jeg sad og søgte lidt på bolig-blogs og faldt over denne her. Fantastisk gode ideer. Jeg er kunstner og laver bl.a. art-money (små værker på 12X18 cm ) Til dem er ideen med akrylklemmerne rigtig god, da man jo så kan flytte frit rundt på dem.
  Det her er da en side, jeg vil følge lidt med i og få nogle utraditionelle ideer.

Leave a Reply