Produkt og design (Interior design)

Lækkerier fra Bloomingville

Jeg sad og kiggede i Bloomingvilles katalog i dag, meget inspirende! Denne sæson er spækket med lækkerier til boligen, og jeg kunne hurtigt købe mig fattig. Kataloget indeholder alle deres produkter side om side, men også smukke inspirationsbilleder, så du og jeg, kan se produkterne i lækre omgivelser. Jeg har hevet et billeder ud til dig, så du kan blive inspireret og hvis du vil have mere så tjek hele kataloget her

Lækkerier fra Bloomingville

Lækkerier fra BloomingvilleLækkerier fra Bloomingville

Lækkerier fra Bloomingville

Lækkerier fra Bloomingville

Lækkerier fra Bloomingville

Lækkerier fra Bloomingville

Lækkerier fra Bloomingville

I was looking in Bloomingvilles catalog today, very inspiring! This season is packed with goodies for the home, and I could easily buy myself poor. The catalog contains all their products side by side, but also beautiful inspiration pictures of the products in wonderful surroundings. I dragged out some pictures for you so you can be inspired and if you want more, then check out the entire catalog here

Lækkerier fra Bloomingville
Artikel
Lækkerier fra Bloomingville
Beskrivelse
Jeg sad og kiggede i Bloomingvilles katalog i dag, meget inspirende! Denne sæson er spækket med lækkerier til boligen, og jeg kunne hurtigt købe mig fattig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply