KIDS Produkt og design (Interior design) Stilleben og andre lækkerier

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design – FORMLAND 2012

Gry Fager slog igennem i 2009 med sit afgangsprojekt “Mormor”, som forhandles hos Norman CPH. Jeg mødte Gry på Formland og så hendes nyeste design, og det er så fint. Gry er klar med en ny serie hvor hun forener det traditionelle håndværk som broderi og korsting på porcelæn.

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012 Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012

 

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012 Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012

Gry Fager delte stand med Pi Bjørg, et navn som jeg ikke er stødt på før. De to kender hinanden fra designskolen og selv om deres udtryk og stil er vidt forskellige, syntes jeg at de passede perfekt sammen, netop fordi kontrasten var så stor. Jeg er vild med hendes skæve og barnlige univers og hendes sjove og finurlige figurer som giver smil på læben.

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012

Det her er den sejeste sparegris jeg har set!

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012

cool julepynt

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design - FORMLAND 2012

 

Gry Fager broke through in 2009 with her graduation project “Mormor” ( translatet: Grandma). The Danish Company Norman CPH took in her “Mormor” line and it sold very well. I met Gry on Formland and saw her latest designs, and it is so beautyful. Gry is ready with a new line where she combines traditional crafts such as embroidery and cross stitch with porcelain.

Gry Fager shared stand with Pi Bjorg, a name which I haven’t come across before. The two know each other from the design school and although their expression and style is very different, I thought that they fit together perfectly, precisely because of the big contrast in their design. I love her quirky and childlike universe and her fun and quirky characters that provides a smile.

 

 

 

Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design – FORMLAND 2012
Artikel
Pi Bjørg og Gry Fager lækkert design – FORMLAND 2012
Beskrivelse
Gry Fager slog igennem i 2009 med sit afgangsprojekt "Mormor", som forhandles hos Norman CPH. Jeg mødte Gry på Formland og så hendes nyeste design, og det er så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply