Good Morning Carl – Dagens poster

Denne plakat har jeg faktisk ledt længe efter og i går dukkede den helt tilfældigt op på en af mine nye yndlingssites: Mokkasin.com. Jeg så den for nogle år siden i en boligreportage i et dansk boligmagasin, og lige som jeg havde glemt alt om den, dukkede den op her. Er den ikke skøn? Den fås i flere farver.

Good Morning Carl - Dagens poster

 

I’ve actually been looking a long time after this poster and yesterday it appeared by chance on one of my new favorite sites: Mokkasin.com. I saw it some years ago in a Danish Decor magazine, and just as I’ve forgotten all about it, it popped up here. Isn’t not it cool? It comes in several colors.

Good Morning Carl – Dagens poster
Artikel
Good Morning Carl – Dagens poster
Beskrivelse
Denne plakat har jeg faktisk ledt længe efter og i går dukkede den helt tilfældigt op på en af mine nye yndlingssites: Mokkasin.com. Jeg så den
Forfatter
Boligcious

One Comment

  1. […] “Carl” serien er min favorit og jeg har haft den som dagens poster før, husker du “Goodmorning Carl”? Hvis ikke så se her […]

Leave a Comment

Email (will not be published)