DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) KIDS

Yndig plakat til børneværelset – Dagens Poster

Jeg sad og søgte plakater til denne uges indlæg, da jeg fandt denne yndige vintageagtige dådyr-plakat. Jeg forelskede mig straks i den, er den ikke bedårende? Den vil være yndig på et hvert børneværelse. Plakaten er fra Green Nest

Yndig plakat til børneværelset - Dagens Poster

 

Today’s Poster – Adorable Poster

As i was searching for posters for my daily feature “Today’s Poster” I came across this adorable vintage poster of the cutest Bambi-look-a-like.

I found the poster at  Green Nest

Yndig plakat til børneværelset – Dagens Poster
Artikel
Yndig plakat til børneværelset – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg sad og søgte plakater til denne uges indlæg, da jeg fandt denne yndige vintageagtige dådyr-plakat. Jeg forelskede mig straks i den, er den ikke bedå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ditte Buus
    juli 30, 2012 at 20:32

    Den er super fin. Jeg kan ikke helt finde ud af størrelsen på posteren. Jeg er nemlig på udkig efter en poster i A3 størrelse til sønnens værelse. Han er 7 måneder. Kan du være behjælpelig med ideer i lignende look i A3 format?
    Måske du kunne lave et baby-poster-tema på bloggen 🙂 jay 🙂

Leave a Reply