Yndig plakat til børneværelset – Dagens Poster

Jeg sad og søgte plakater til denne uges indlæg, da jeg fandt denne yndige vintageagtige dådyr-plakat. Jeg forelskede mig straks i den, er den ikke bedårende? Den vil være yndig på et hvert børneværelse. Plakaten er fra Green Nest

Yndig plakat til børneværelset - Dagens Poster

 

Today’s Poster – Adorable Poster

As i was searching for posters for my daily feature “Today’s Poster” I came across this adorable vintage poster of the cutest Bambi-look-a-like.

I found the poster at Green Nest

Yndig plakat til børneværelset – Dagens Poster
Artikel
Yndig plakat til børneværelset – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg sad og søgte plakater til denne uges indlæg, da jeg fandt denne yndige vintageagtige dådyr-plakat. Jeg forelskede mig straks i den, er den ikke bedå
Forfatter
Boligcious

One Comment

  1. Den er super fin. Jeg kan ikke helt finde ud af størrelsen på posteren. Jeg er nemlig på udkig efter en poster i A3 størrelse til sønnens værelse. Han er 7 måneder. Kan du være behjælpelig med ideer i lignende look i A3 format?
    Måske du kunne lave et baby-poster-tema på bloggen :) jay :)

Leave a Comment

Email (will not be published)