DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Top Gun – Dagens Poster

Lige så snart jeg tænker på Top Gun, kører filmens soundtrack i mit hoved, og sætninger, scener og figurer som Goose, Icemann og Maverick dukker op i min bevidsthed. Åhhhh Top Gun, filmen der aldrig dør… ‘Ja’ -jeg er fra Top Gun generationen (hvilken placerer mig sidst i 30’ederne) og jeg er stolt af det. Vi syntes dengang, at Tom Cruise og Val Kilmer var de lækreste fyre på planeten, og derfor er dagens plakat så sjov, fordi de er karikeret på en måde, der er langt fra de to lækre fyre jeg husker.

Plakaten er fra “The Stanley Chow Print Shop”

Top Gun - Dagens Poster

Today’s Poster – Top Gun

When I think of the movie Top Gun, I can almost hear the soundtrack in my head, and phrases, scenes and characters like Goose and Maverick Icemann pops up in my consciousness. Åhhhh Top Gun, the movie that never dies … ‘Yes’, I’m from the Top Gun generation (which puts me in the late 30’ies) and I’m proud of it. Back then, We thought that Tom Cruise and Val Kilmer were the hottest guys on the planet, and therefore, today’s poster is so funny because my two dream guys are caricatured in a way that is far from the two cute guys I remember.

The poster is from “The Stanley Chow Print Shop”

Top Gun – Dagens Poster
Artikel
Top Gun – Dagens Poster
Beskrivelse
Lige så snart jeg tænker på Top Gun, kører filmens soundtrack i mit hoved, og sætninger, scener og figurer som Goose, Icemann og Maverick dukker op i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply