TIL VÆGGEN (Walls)

Ixxi – fantastisk vægdekoration

Kan i huske hvor begejstret jeg var for konceptet IXXI? Hvis ikke så læs mit indlæg: “Det vildeste vægpynt”

Ixxi er et nyt koncept, hvor man via små kvadratiske brikker, kan danne de mest fantastiske billeder, collager og effekter. Jeg er stadig fuldstændig forgabt i konceptet og er nærmest handlingslammet. Jeg ved nemlig, at jeg VIL have en Ixxi vægdekoration her hjemme, jeg kan bare slet ikke vælge. I dag fandt jeg endnu en fed måde man kan anvende Ixxi på og skabe nogle ret fantastiske resultater.

Ixxi - fantastisk vægdekoration

Ixxi - fantastisk vægdekoration

Ixxi - fantastisk vægdekoration

Ixxi - fantastisk vægdekoration Ixxi - fantastisk vægdekoration

 

Do you remember how excited I was for the concept IXXI?  If not, then read my post: “The wildest vægpynt”

Ixxi is a new concept which involves using small square pieces that can form the most amazing pictures, collages and effects. I’m still totally in love with the concept and i’m almost paralyzed. I know that I MUST have a Ixxi wall decoration at home, I just can’t choose. Today I found yet another great way to use Ixxi and create some pretty amazing results.

Ixxi – fantastisk vægdekoration
Artikel
Ixxi – fantastisk vægdekoration
Beskrivelse
Kan i huske hvor begejstret jeg var for konceptet IXXI? Hvis ikke så læs mit indlæg: "Det vildeste vægpynt" Ixxi er et nyt koncept, hvor man via
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    cillepigen
    juli 17, 2012 at 21:05

    Må tilstå, at jeg ikke er så vild med e hel væg med lige Ixxi. Men et board eller et lidt kedeligt sted i huset – så er jeg med..Især den i pink/rødlige/blålige er jeg solgt til..
    Kan bare ikke have det i mit malerum, da det vil distrahere mig..Bortset fra et lille board..Jeg er med på Ixxi 😉

Leave a Reply