GIVE AWAY – Kristian Vedels BIRD fra Architecmade

ARCHITECTMADE relancerede for nogle år siden “Bird”, som oprindeligt er tegnet af Kristian Vedel tilbage i 1959.

Den smukke fugl er udformet i den højeste kvalitet af egetræ, 100% håndlavet og indentisk med det oprindelige design. Denne lille fugl er elsket og beundret verden over.

Jeg er selv ret begejstret for Bird, og de af jer som følger Boligcious på facebook, har nok bidt mærke i, at jeg er så forelsket i denne lille fugl, at den er en del af mit profilbillede.

Måske har du selv haft fornøjelsen af den lille fugl? Hvis du har, så har du også prøvet at røre den og holde den i hånden, -og så er du ikke et øjeblik i tvivl om kvaliteten og det fantastisk håndværk, som ligge bag designet. Fuglene bliver produceret på et lille værksted på Sydsjælland. Her drejes, slibes og udformes den lille fugl. Selve produktionen kan du følge her:

 

GIVE AWAY - Kristian Vedels BIRD fra Architecmade
Her finpudses hovedet til en lille ny Bird
GIVE AWAY - Kristian Vedels BIRD fra ArchitecmadeEfter at hovedet er blevet drejet ser det sådan ud. De små øjne af ahorn og wenge er sat i. Nu mangler næbbet blot at blive slebet til.GIVE AWAY - Kristian Vedels BIRD fra Architecmade
Birds krop bliver også drejet og slebet. Til sidst bliver alle produkterne tjekket flere gange, for at sørger for, at alle de små fugle er klar til at flyve fra reden.GIVE AWAY - Kristian Vedels BIRD fra ArchitecmadeTA-DA en ny fugl er født! Vi du gerne vinde en smuk Bird? Det eneste du skal gøre er at kommentere indlægget her på bloggen, fortæl os hvorfor BIRD skal bo hos dig:-)Vi trækker lod mandag den 23. juli kl. 20.00

KONKURRENCEN ER SLUT!

Du kan Følge ARCHITECTMADE på Facebook

GIVE AWAY – Kristian Vedels BIRD fra Architecmade
Artikel
GIVE AWAY – Kristian Vedels BIRD fra Architecmade
Beskrivelse
ARCHITECTMADE relancerede for nogle år siden "Bird", som oprindeligt er tegnet af Kristian Vedel tilbage i 1959. Den smukke fugl er udformet i den højeste kvalitet af egetræ, 100%
Forfatter
Boligcious

103 Comment

 1. hedder fuglsang så den lille fugl skal da klart bo ved mig

 2. Jeg er vild med den lille fine fugl :-)

  Håber jeg bliver den heldige vinder. Vil straks gå igang med redebygning, skal da være klar til at modtage den (hvis jeg bliver den super heldige vinder)

 3. Elsker <3 BIRDfuglen <3

 4. Den er da lidt sød. Den ville pynte, ja nærmest hvor som helst hos mig. Og det ville være en fin gave til min 27 års fødselsdag d. 24.7.

  Knus marianne

 5. Den vil passe godt ind i mit hjem. ;-)

 6. Skøn fugl, som vil nyde at titte ud af gårdens vinduer på alle vores svaler, ænder og vores smukke svanefamilie

 7. Min skønne Adam som har sin æresplads på mit spisebord kunne rigtig godt tænke sig en legekammerat.. Adam som er min første Kristian Vedel Bird, fik jeg i gave af min dejlige kæreste. Synes det er et smukt design, lækkert håndværk og så bliver man aldrig træt af at kigge på de herlige fugle! :)

 8. Fordi ‘en fugl i hånden er bedre end ti på taget’ ;-) /Heidi

 9. Jeg har længe været vild med den skønne fugl. Men herhjemme er det vores datter der kommer i første række og så må mors ønsker komme til sidst. Så at vinde den vil være så dejligt, den vil passe rigtig godt på vores skab sammen med vores datters billede :0)

 10. bird skal bo hos mig fordi jeg den perfekte plads til denne smukke fugl

 11. Min søn Vilmer bliver 1 år til august og jeg er sikker på, at denne smukke sag ville pynte i vindueskarmen på hans værelse.

 12. Jeg synes da, at den kære Bird skal hjem og pynte i mit hjem, særligt da jeg er studerende og derfor nedprioriteres sådanne designkøb. Men jeg ville da især elske at kigge på den fine fugl – og vide at de MANGE timer jeg bruger på at læse blogs, i stedet for at skrive på min eksamensopgave, faktisk har bidraget med lidt lækkeri til hjemmet ;)

 13. Fordi jeg elsker den søde lille fugl og jeg synes den ville være så fin herhjemme <3

 14. Denne smuksak skal bo hos os fordi jeg eeeellsker den ;)

 15. Jeg er lige nu i gang med at bruge feriedagene på at indrette min stue om, da den trængte til et nyt pust. Da jeg er til adventure og natur, er stuen ved at tage form med et strejf af natur, og Bird ville bestemt være prikken over i’et :)

 16. Birdie skal bo hos mig fordi vi mangler små fine ting til at stille frem i både reol og vindueskarm, hvor jeg kan glædes over min lille fine fugle-ven.

 17. Når jeg om lidt flytter ind på mit nye værelse på kvisten med udsigt til himmel og sky, skal den lille fine fugl da bo hos mig :)

 18. …fordi, jeg samler på smukke tanker og smukke ting <3 Såååå…kom til mama!!

 19. Little Bird skal bo hos mig, da jeg har en ensom Mor-Bird der står helt alene på bordet i stuen og er trist og ensom, med næbbet nedad :’-( Jeg har fødselsdag d.22 juli og vil ønske mig denne lille fine model i fødselsdagesgave :-)

 20. Jeg vil gerne deltage og fuglen skal bo hos mig fordi jeg elsker det smukke design… den vil også bo godt på min blog, derfor laver jeg straks et link der ; )

 21. Den skal bo hos mig, så den kan holde min kaj boyesen abe med selskab :-)

 22. Så fin!! Har lilge mistet min gamle kanariefugl Birdie og hvis ikke jeg skal ud og have en ny levende fugl, så kunne det være at jeg kunne vinde en i træ… Det håber jeg ihvertfald ;o)

 23. Den passer til mig og er lanceret meget tæt på det år jeg er født – så godt design er lig med mig

 24. Fordi jeg længe har ønsket mig sådan een og fordi jeg fylder 50 til September og fordi jeg har lidt PIP….på den gode måde altså ;-)

 25. den har jeg ønsket mig i sååå lang tid men aldrig fået den…

 26. Jeg samler på de dejlige designdyr, så som bjørnen og næsehornet. Disse er de to dyr, som jeg har fået ind til videre, og denne fyr skal være velkommen i folden herhjemme :)

 27. fordi jeg er vildt misundelig på min bror og hans kæreste der har en hel fuglefamilie… jeg vil også…

 28. Fordi den passer såååå fin ved siden af bamsen vi har.

 29. Hjemme ved os, vil den lille fugl få sig to nye legekammereter. Mine to søn på 4 år, er så forelsket i fuglene at ham i smug, tager dem med ned på hans værelse. For som han sigere de er bare så fine :0)
  Håber virkelig at vi vinder.

 30. Kære lille fugl … Vi håber, at du har modtaget vores tilbud omkring din snart akutte boligsituation … Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig al mulig held og lykke med dit valg af bolig …
  PIP fra Sebastian & Tobias 2 år :)

 31. Sikke en skøn skøn blog du har. Har først lige opdaget dine fantastiske fine indlæg.
  ..Og Vedels smukke fugl står øverst på min ønskeseddel, så jeg vil byde den hjertelig velkommen her hos mig, hvis jeg skulle blive den heldige;-)

 32. Min søn og jeg bor som ngt nyt alene her i lejligheden. Jeg er ved at indrette på ny, et hjem som vi kan nyde at være i. Jeg ved lige hvor den fine fugl skulle stå, hvis jeg vandt. Og jeg lover, at vi vil passe godt på den :)
  Vh. Line

 33. Vi elsker dansk design hjemme hos os -og vi har tit købt fuglene som gave til andre, men aldrig til os selv så hvis vi vinder vil det være os meget glædeligt.

 34. Den er da bare så sød, har tit set den i butikker mv., den skal da bo hos os fordi vi er så fugle glade:) så kan den være med til at kigge på de andre små pippere i haven der leger i vand og spiser mad:) den skal nok få et godt hjem her!! Mvh. Tanja, jan-mathiasen@stofanet.dk

 35. Uha, vi har lige købt vores første hus som vi snart flytter ind i – lille Bird skal da næsten have lov til at være med til at bygge vores fantastiske rede :) han ville i hvert fald passe helt perfekt ind <3

 36. BIRD skal da bo hos mig, fordi han vil blive SÅ forkælet ;O)

  En så smuk fugl fortjener at blive forkælet til langt op over næbbet ;O)

  Og der findes ikke noget smukkere end naturens fugle, så vil elske at kunne side herinde og nyde synet af skønne BIRD :O)

  Så lille BIRD vil du ik nok flyve hjem til mig? <3 ;O)

 37. Har altid været forelsket i de små, fine figurer. På en eller anden fin facon, kan fuglen både være glad, kæphøj, sur, ked af det og bare afspejle alle følelser alt efter hovedets placering. Utroligt, at så lidt kan udtrykke så meget. Det er da kunst og et pragtfuldt tegn på fint, fint håndværk.
  Ville elske at have denne lille fine figur stående i stuen og kan afspejle dagens humør :-)

 38. Jeg er så vild med den fine fugl og har ønsket mig den lææænge! Min bedstefar var snedker så jeg er i det hele taget vild med gode ting i træ. Ih håber jeg er heldig :)

 39. Er ved at bygge rede … har haft første møde med banken om bygge-købe-hus tanker sammen med min dejlig kæreste – hvor ville det være dejligt at lade denne skønne fugl flytte med!

 40. Fordi mine to nye hunde laver så meget ballade at alle “mine” fugle i haven har indledt en strejke.. Så kan jeg måske trøste mig lidt med den lille fine pip…

 41. Den skal bo hos mig, fordi jeg kan give ham et godt og trykt hjem.
  Jeg er vild med fugle og samler allerede forskellige platsik og træfugl. :)

 42. Smukke Bird skal bygge rede her hos os fordi den ville passe SÅ godt til resten af den nordiske stil her i huset, som bare er så skøn og forfriskende…
  Har endvidere lige fået en lille kat, og han ville også elske hvis lille Tweety flyttede ind er jeg sikker på..;O)

 43. Gid jeg havde en bedre grund end, at jeg sætter pris på lækkert håndværk og design – og den kunne se så fin ud på mit gamle skrivebord..

 44. En lille fugl til at kvidre i vinduet, ville lyse min stue op i disse regnvåde sommerdage.

 45. Ejjjj jeg har kigget på de fine fugle i et godt stykke tid nu og jeg elsker designet! Som studerende og husejer er det ikke altid at der er råd til ekstra design goder, så denne lille fugl ville få et godt hjem hos mig og min kæreste! :-) Vi skal nok passe godt på den, den vil aldrig få lov at flyve fra reden! :-)

 46. Fugletemaet herhjemme kunne godt bruge en ny makker blandt ugler, pipfugl i kukur og andre dejlige væsner!

 47. Fordi jeg er fattig studerende, og det kunne være fedt med lidt lækkert design i lejligheden! ;)

 48. En liten fugl av tre
  På kråkene får se
  I mitt vindu får den stå
  Om jeg den kan få
  Her vil den pynte opp
  Med sin fuglekropp

 49. Den skal da hjem og stå hos mig da min søn Bastian ønsker sig en fugl.. jeg er bange for fugle – med denne fugl er jeg VILD med… det kunne være et fint alternativ til en rigtig fugl… Så kom endelig herhjem lille BIRD :D

 50. Bird skal bo hos os fordi vi er fulstændig pip med ham :-) han er bare skøn!

 51. De er så skønne de fugle:) har længe ønsket mig en og nu har jeg fået mig en Sættekasse hvor jeg tænker den ku se rigtig fin ud i:) jeg krydser fingre:)

 52. Jeg har en smuk Trip Trap bænk der liiige mangler en smuk lille fugl… :)

 53. Synes da han skal bo sammen min Kay Bojesen bjørn, et par af dens familie Bird og mit lille keramik spøgelse fra Anders Arhøj, de står i en bogkasse og ser søde ud sammen :-)

 54. BIRD skal bo hos os på Bækgaard fordi den her vil trives i naturskønne omgivelser, samt i en oase inde med træsorter lignende den selv. BIRD er så smuk, og vil blive nusset om, og passet på efter alle kunstens regler.

 55. Jeg har haft svært ved at komme på idéer til min kommende søns værelse, og VUPTI kunne jeg lige pludselig se ‘Bird’ for mig. Han vil passe PERFEKT ind i hans værelse kombineret med andre træsorter og farver! :)

 56. Bird skal bo hos mig fordi jeg siger det!
  Og lidt fordi han bare er så fin :-)

 57. Fordi storebror Sylvester mangler en Bird, der kan give lillesøster Lilys lidt selskab.

 58. Faktisk ville jeg give den til min moster, der lige er gået i gennem en rigtig træls skilsmisse, og hun kunne godt bruge noget smukt at kigge på, der måske kan gøre hende lidt glad igen! :)

 59. Fuglen ville passe rigtig godt ind i min kærestes og mit hjem, som vi skal flytte ind i om nogle uger. Han er dog ikke den største fugleelsker, men denne charmetrold gør jo ikke en flue fortræd :)

 60. Elsker disse fugle, de ville passe perfekt ind i min stil, jeg gerne vil dekorere mit hjem med, og disse vil passe perfekt ind i Mid-centrury stilen, pungen er desværre lille, så ville elske at vinde sådan en smuk sag :)

 61. Elsker den lille frække søde sjove fugl, og den må meget gerne landei min turban..Er ellers ikke vild med levende fugle for tæt på..Men denne fredelige størrelse vil pynte smukt i mit hjem..
  Krydser fingre, og lader aldrig en fugl bygge rede i mit hår..Kun den..;-)

 62. Er vild med fuglen. Den er helt fantastisk.
  Kunne godt tænke mig den på min arbejdsplads, hvor den kunne være indikator på mit humør. Når jeg er i godt humør vil næbet pege op – og hvis jeg har en dårlig dag kan bird hænge med næbet. Så vil mine kolleger vide om de skal komme an eller ej:)
  Derud over er jeg helt vild med alle de smukke trædyr der bliver relanceret for tiden. Og skønt at vi kan få øjnene op for at der er andre en Bojesen, der har lavet smukt håndværk i den retning.

 63. Jeg har også altid beundret den lille fine fugl men har desværre aldrig haft pengene til at købe et eksemplar. Derfor ville jeg da bare blive over lykkelig hvis jeg gik hen og vandt den lille fugl.
  Jeg ved nøjagtig hvor i min lejlighed jeg ville placere den :)

 64. Jeg elsker træ, duften af savsmuld, duften af en våd skovbund, duften af en forårsskov, alle de skønne indtryk man får på sine løbeture…
  Birdi burde helt klart bo hos mig, og hver dag minde mig om, at vi skal passe på alt det fantastiske som naturen forærer os.

 65. Jeg ville elske at vinde denne smukke fugl. Jeg synes jeg skal vinde den, fordi jeg elsker fugle og min mand synes ikke om ideen om en levende fugl i vores hus. Derfor ville det jo væfe perekt hvis Birdie flyttede indhos os.

 66. Den skønne og smukke fugl skal bo hos mig, fordi jeg på min helt specielle hylde, har plads til lige netop dén! Birdie jeg håber vi ses…

  Mange hilsner
  Line

 67. Min kæreste og jeg flytter sammen i en skøn lejlighed den 1.august, og den smukke fugl vil få det perfekte hjem her, hvor jeg vil finde den helt rette plads til dette unikke design!

 68. Du er bestemt ikke den eneste der har en lille forelskelse til den fugl. Krydser fingre for at det er ment to be mellem mig og den fugl der. ;)
  Mange hilsner Nadja

 69. Jeg har netop skrevet disse flotte fugle på min ønskeseddel – så det vil være den perfekte fødselsdagsgave :)

 70. de fulge er lige det jeg har ønsket mig ……så smukke er de

 71. Min søde kæreste er i Afghanistan som soldat og jeg er lige flyttet ind i hvad der engang kommer til at blive vores fælles hjem. BIRD kan stå i vindueskarmen og flyve afsted og holde godt øje med om min kære mand har det godt og så flyve tilbage og hviske mig i øret, at jeg ikke behøver bekymre mig, så har jeg lidt selskab og noget skønt at kigge på i de triste sommerdage.

 72. I vores lejlighed på 4. sal i KBH, vil fuglen kunne skabe natur og harmonie :)

 73. Forsi den bare er så fin,og jeg ville elske hvis den kom ind i min stue

 74. Den passer lige ind i min indretning :) Har kigget på de fine fugle SÅ mange gange, men har aldrig råd – stakkels studerende :'(

 75. jeg syndes at den lille bird fulg er så sød og at den vil passe såååå godt ind på mit værelse ….. og den ville virkelig skabe sammenhæng i alle de andre ting jeg har <3 jeg har godt set dem før men kunne bare ikke trække de penge ud af pungen :( håber virkelig jeg vinder

 76. I live in a country with no native mammals…..only birds….but the New Zealand birds need to meet some Danish birds so as to learn to be more stylish

 77. Den skal bo hos os, min kone g søn ville elske at jeg pludselig tryllede en “piphans” frem til dem :-)

 78. Ihh den er SÅ fin. Den vil passe perfekt ind i vores retro stil og vil gerne have en til min søn, som skal følge ham gennem livet. For som hans storesøster på 4 år siger: Alfred elsker bare fugle og traktorer.. Det kunne da ikke være en finere ting :-)

 79. Jeg er selv en lille sangfugl, så det ville være skønt at få selskab af en artsfælle, der kunne stå på mit klaver :o)

 80. D. 15. august flytter jeg sammen med min kæreste (første gang jeg skal bo med en dreng, åh åh) – så jeg er simpelthen nødt til at have nogle fine og lækre som fx denne dejlige fugl, så min nye lejlighed ikke drukner i højtalere og computerskærme – HJÆLP! :)

 81. Den skal bo hos os, fordi jeg er lige blevet gift med min kæreste og han er vild med fugle. Det vil gøre ham glad hvis jeg kan give fuglen som en lille gave til ham. -) Krydser fingre

 82. Jeg vil gerne værer med i lodtrækningen, mener helt bestemt den kan få et rigtigt godt hjem her hos mig, pladsen ved siden af min PH lampe er reserveret til den hvis jeg er heldig.

 83. Fuglen må meget gerne komme hjem til mig – her bor i forvejen to BIRDs, men der er plads til mange flere!

 84. Den skal bo hos mig (eller rettere min kæreste, men det er heldigvis samme sted ;) ) fordi jeg gerne vil forære den til min kæreste der elsker træ og træskærerarbejde. Den skal inspirere ham til selv at arbejde med træ og den skal minde ham lidt om mig (mit navn betyder lille due).

 85. Den skal bo hos mig fordi jeg vil passe godt på ham og den bliver en del af min samling :D

 86. Jeg vil elske sådan en lille fugl i mit hjem….Hvor kunne det være dejligt at være den heldige vinder.

 87. Så er jeg helt klar til at modtage den skønne lille fugl :-)
  Den skal da bo hos os, fordi vi har indrettet den fineste lille plads tiol den. Her kan den sidde og kikke ud til alle småfuglene i haven :-)

 88. Den lille fine fugl bør bo hos mig…

  Fordi jeg midt i opgaveskrivning mangler en lille glædesfugl.

 89. Den lille fine fugl bør bo hos mig…

  Fordi jeg midt i opgaveskrivning godt kunne bruge en lille glædesfugl med positive energier.

  Jeg tror, at fuglen vil trives godt hos mig. Vi bor på landet, og hvis den vælger, at flyve hjem til os, så lover jeg den bedste vinduesplads. Her kan den sidde og holde øje med det hele og alle de andre dyr som den hurtigt vil kunne blive venner med :-)

 90. Det er den sødeste fugl jeg længe har set. Den ville se så smuk ud hjemme hos os og jeg er sikker på, at min datter vil beundre den hver dag.

 91. Har netop overtaget et hus lige ved skoven i Silkeborg. Mon ikke den lille fugl vil føle sig godt tilpas der?!? Det tror jeg:-)

 92. Den lille fugl vil sidde og muntre mig op på mit skrivebord i mit nye job. Det er altid rart at have en følgesvend i starten, hvor man kan føle sig ret alene, så jeg håber fuglen vil følge med mig.

 93. Den lille smukke fugl skal have luft under vingerne og ud at opleve verden sammen med mig. Derfor skal den med mig et år til Cambodja – her er der også meget varmere for den at bo end her i kolde Danmark:o). Har også allerede fundet navnet til den: “birdcious”

 94. Birdie skal klart bo hos mig;) Min kære kære Abe har været ensom i lang tid nu og vil tage sig rigtig godt ud på mine nymalede sorte hylder… Dog har jeg os lige restureret mit arvestykke fra min mormor. Et gammelt kaffebord som jeg har lavet en mosaik bordplade, med tilhørende glasplade. Tror de,( aben og birdie) vil give liv til min afdøde mormor som elskede naturen,fugle og planter;)

 95. Fordi jeg har absolute ingen ide om hvad man skal bruge den til, men jeg ved min kæreste ville elske den.

 96. Jeg har det perfekte sted den kan trone og `kvidre`.

 97. Åh den lille “fugl”, den er åh så fornøjet…… og det samme bliver dens kommende ejer (som gerne må blive mig). Håber den må få et dejligt hjem, hvor dens fine og helt unikke personlighed får rum til begejstring!

 98. Den fine fugl skal bo hos os fordi den vil blive elsket af Isabella (3 år), hun er så optaget af fugle for tiden, fodre dem i fuglehuset og tjekker flere gange dagligt om de mangler mad – bird vil få det dejligt her ;) mvh

 99. Den er så fin! Ønsker mig den skønne fugl, så vil jeg samle en familie på tre, som hver især kan flytte med hver af vores drenge, når de engang “flyver fra reden” – der er heldigvis lang tid til, så indtil da kan vi alle nyde dem sammen.

 100. Den skal bo hos mig. Trænger til trøst, da jeg har brækket min ankel ret slemt!

 101. Jeg er helt forelsket i den fine fugl, så jeg håber, den kommer hjem til mig at bo:-)

 102. Er bare forelsket i den fugl, den skal gerne flyve hjem til mig. ville passe den og godt og kærligt. ♥♥ Deler med største fornøjelse med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥

  • Øv … Jane, konkurrencen sluttede i mandags og der er fundet en vinder, desværre. MEN bliv hængende, der kommer snart flere konkurrencer.
   Tak fordi du følger med og god aften.
   Kh. Malene/Boligcious

Leave a Comment

Email (will not be published)