HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Hjemmebesøg i et grafisk sort/hvidt hjem

Kunne du bo i denne lejlighed? Helt enkelt i sort og hvid med enkelte kontraster i form af ældre møbler. Lejligheden er faktisk til salg, den ligger i Sverige.

Personligt elsker jeg disse sort hvide hjem, jeg synes det er SÅ flot, rent og lækkert. MEN jeg er jo altså afhængig af farver, så jeg lader dette være inspiration til dig, som er til det helt sort/hvide… værsågod!

Source: Bo-laget.se

Could you live in this apartment? Quite simply, in black and white with some contrasts like old furniture. The apartment is actually for sale, in Sweden.

Personally, I love these black and white homes, I think it is SO beautiful, clean and delicious. BUT I am, as you know dependent on colors, so I let this be inspiration for those who are into the whole black / white

Artikel
Hjemmebesøg i et grafisk sort/hvidt hjem
Beskrivelse
Kunne du bo i denne lejlighed? Helt enkelt i sort og hvid med enkelte kontraster i form af ældre møbler. Lejligheden er faktisk til salg, den ligger i Sverige
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tina Gadekjær Hansen
  juli 1, 2012 at 20:11

  Syntes den slags hjem er så smukke og inspirerende, men som du selv siger, ville jeg jeg ikke kunne undvære farver:-)

 • Reply
  Sophie
  juli 3, 2012 at 13:08

  Syntes virkelig det er flot. Enormt cool, men jeg mangler dog nogle få stærke kontrast farver. Lige en enkelt skarp farve til at bryde det lidt op. Det ville jeg nu sætte pris på, hvis det var mit hjem, men bare at det var, for det er virkelig stadig flot.

 • Reply
  linehp
  juli 16, 2012 at 14:36

  Fedt! Men synes nu at det virker helt forkert kun med sort og hvidt på børneværelset, poor child…. 🙂

Leave a Reply