DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Detour – Dagens Poster

Dagens plakat i Tour de France temaet denne uge er designet af Cricket Press. Samtidig med, at den er flot, er den også lidt uhyggelig ikk? Denne plakat kan helt sikkert give anledning til mange historier, og findes der noget bedre end kunst som man kan blive ved med at skabe fortællinger ud fra?

Detour af Cricket Press kan købes Poster Cabaret

Detour - Dagens Poster

Today’s poster – Detour

Today’s poster in the Tour de France theme this week is designed by Cricket Press. This poster is both prette but also a little scary right? This poster can certainly provide many stories, and there is nothing better than art that you can continue to create stories from, I think.

Detour by Cricket Press can be purchased Poster Cabaret

Detour – Dagens Poster
Artikel
Detour – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens plakat i Tour de France temaet denne uge er designet af Cricket Press. Samtidig med, at den er flot, er den også lidt uhyggelig ikk? Denne plakat kan helt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply