D.I.Y. TIL VÆGGEN (Walls)

D.I.Y. – brodering

Håndarbejde er blevet populært igen. Det er cool at strikke og brodere, og i boligen er strikkede puder, plaider, ja selv lampeskærme hitter. Broderede puder når ikke at ligge længe på loppemarkedernes klapborde, før de er revet væk. Jeg er ret dårlig til håndarbejde, jeg kan ikke sy pænt i hånden, brodering tør jeg ikke at vove mig ud i, alt hvad jeg strikker bliver nusset, stramt og ujævnt og sidst jeg skulle prøve at hækle endte jeg op med en suspekt version af en fluesvamp, som skulle have endt ud i en lille nuttet rangle til jordbærhjelmen.

I dag fandt jeg en løsningsmodel som jeg er sikker på jeg ville kunne finde ud af. Resultatet lover i hvertfald så cool at jeg er sikker på at viljen nok skal føre vejen. The shop at Number 57 har lavet de her sy-kits, til alle os der ikke er så stærke til håndarbejde. Her får du alt hvad du har brug for og en god vejledning, og så ender du forhåbentlig ud i et af nedestående flotte resultater.

Hvad synes i? En god idé til et sommer-regnvejrs-projekt?

D.I.Y. - brodering

D.I.Y. - brodering

D.I.Y. - brodering

D.I.Y. - brodering

Crafts has become popular again. It’s cool to knit and embroider, and the house is knitted pillows, throws and even lampshades hitter. Embroidered cushions when not lie long at the flea market folding tables before they are torn away. I’m pretty bad at needlework, I can not sew neatly in the hand embroidery I do not dare to venture myself into, all I knit is dingy, tight and rough and eventually I had to try to crochet I ended up with a dodgy version of a fly agaric, which should have ended up in a cute little rattle for strawberry helmet.

Today I found a solution which I’m sure I could find out. The result promises, at least so cool that I’m sure that will probably be leading the way. The shop at Number 57 have made these sewing kits to all of us are not so strong to needlework. Here you get everything you need and a good guide, so hopefully you will end up in one of the following impressive results.

What do you think? A good idea for a summer rainy project?

D.I.Y. – brodering
Artikel
D.I.Y. – brodering
Beskrivelse
Håndarbejde er blevet populært igen. Det er cool at strikke og brodere, og i boligen er strikkede puder, plaider, ja selv lampeskærme hitter. Broderede puder når
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply