Belysning (Lighting) Produkt og design (Interior design)

Boligcious' 3 nye designfavoritter ♥

Flere gange om ugen forelsker jeg mig. Heldigvis er det primært i interiør og møbler, jeg er vel det man kan kalde en bolignørd. Hvis jeg ikke var en bolignørd og ikke konstant forelskede mig i designs, så havde jeg jo aldrig startet Boligcious, for hvad skulle jeg da så skrive om?

Denne uge har jeg forelsket mig i tre fantastiske design. Et fra Normann – et fra HAY og et fra Muuto. Jeg lukker øjnene, og drømmer om, hvordan disse tre smukke og lækre designs, vil fuldende mit hjem og gøre mig uendelig lykkelig…. (-indtil næste uges forelskelser)

Boligcious' 3 nye designfavoritter ♥

Hello lover ♥… jeg er VILD med NORMANN CPH’s nye lampe. Den hedder HELLO, er den ikke fantastisk?

 

Boligcious' 3 nye designfavoritter ♥

Skønne bakker fra HAY, som kan samles så de ligner et lille kunstværk.

Boligcious' 3 nye designfavoritter ♥

Fede skulpturelle stole og lækre farver fra MUUTO designet af Mika Tolvanen. Forstil dig en i hver farve omkring et langbord♥ We like!

 

 

Boligcious' 3 nye designfavoritter ♥
Artikel
Boligcious' 3 nye designfavoritter ♥
Beskrivelse
Flere gange om ugen forelsker jeg mig. Heldigvis er det primært i interiør og møbler, jeg er vel det man kan kalde en bolignørd. Hvis jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

7 Comments

Leave a Reply