Produkt og design (Interior design)

Upcoming designer – Camilla Hvidberg

Mit besøg på messen ‘Mit Hjem er Mit SLot’, bød på et et par ret fantastiske kunstnere. De næste par dage vil jeg dele dem med jer. I dag handler det om Camilla Hvidberg. Camilla Hvidberg er designer og kunsthåndværker, og hun er en af dem, vi skal holde rigtig godt øje med, for hun kommer til at blive stor, det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om.

Camilla arbejder med porcelæn, og hun designer smukke kander, kopper, skåle, små fine ophæng og meget mere. Hun har et helt unikt formsprog, som jeg er meget betaget af. Inspireret af den japanske papirkunst origami kombineret med det skandinaviske udtryk og hendes eget personlige præg, skaber hun kunst p meget højt niveau. – ‘Ja’,… jeg er meget begejstret, kan I nok høre:-)

Camilla har en skøn personlighed og ydmyghed, som ikke er til at stå for. Det er tydligt, at hun brænder for det hun laver, når man taler med hende. Det er kun 8 mdr. siden, at det gik sådan rigtig i gang for Camilla og allerede nu, sælges hendes ting i en række butikker. Louisiana har også fået øjnene op for den dygtige kunstner, og de sælger hendes porcelænsserie i deres shop, bedre anerkendelse kan man næsten ikke få.

Upcoming designer - Camilla Hvidberg

Upcoming designer - Camilla Hvidberg

Kanden her købte jeg, og jeg er SÅ glad for den. Mit næste Camilla Hvidberg køb bliver helt sikkert et par af de smukke kopper ovenover….. I’m in love♥ Priserne i ser på skiltene er messe-priser, i skal lægge ca. 25 kr. til. Fine priser synes jeg.

Upcoming designer - Camilla Hvidberg Upcoming designer - Camilla Hvidberg
Smukke små vaser, eller du kan bruge den som flødekande

Upcoming designer - Camilla Hvidberg

Upcoming designer - Camilla Hvidberg

Upcoming designer - Camilla Hvidberg

Upcoming designer - Camilla Hvidberg
Smukke vedhæng, som slet ikke kommer til sin ret på dette billed. Hænger man dem i vinduet, bliver de let transparente.
Besøg Camillas website her: camillahvidberg

Upcoming danish designer

Camilla Hvidberg is a Danish designer and craftsman. She is an artist we’re gonna see a lot of in the future, she’s gonna be big!
Camilla works with porcelain, and she designs beautiful jugs, cups, bowls, and ect. She has a unique design language, which I am very impressed by. Inspired by Japanese paper art origami combined with the Scandinavian look and her own personal touch, she creates art on a very high level. – ‘Yes’ … I’m very excited, you can probably hear 🙂
Camilla has a wonderful personality and humility. When i spoke with her, It was very clear to me, that she loves what she do. It’s only 8 months ago, that Camilla startet her work profesionally, and allready she has her designs in a variety of shops. ‘Louisiana’ (very famous Danish Museum of great art) has also become aware of the talented artist and sells her porcelain series in their shop, better recognition one can hardly get. At the bottom of the post, you can find links to her site, which you must visit, for here is hiding many other beautiful treasures. You can visit her website here: camillahvidberg

Upcoming designer – Camilla Hvidberg
Artikel
Upcoming designer – Camilla Hvidberg
Beskrivelse
Mit besøg på messen 'Mit Hjem er Mit SLot', bød på et et par ret fantastiske kunstnere. De næste par dage vil jeg dele dem med jer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply