Bad education – Dagens poster

Jeg fandt denne plakat og fik straks associationer til Tintin, som jeg elsker. Den har intet med Tintin at gøre, men kan I godt se, hvad jeg mener? Jeg synes den er skøn. Plakatens spanske titel er: ‘La mala education’ oversat til engelsk: ‘Bad education’.

Hvis du kan lide den kan du læse mere her

Bad education - Dagens poster

Today’s poster – ‘Bad education’ 

I found this poster and was immediately reminded of Tintin, which I love. It has nothing to do with Tintin, but can you se what I mean? I think it is cool. The Spanish title is: ‘La mala education’ translated into English: ‘Bad education’.

If you like it, you can read more here

Bad education – Dagens poster
Artikel
Bad education – Dagens poster
Beskrivelse
Jeg fandt denne plakat og fik straks associationer til Tintin, som jeg elsker. Den har intet med Tintin at gøre, men kan I godt se, hvad jeg mener? Jeg
Forfatter
Boligcious

One Comment

  1. Hbvor fint. Det giver dejlige mindelser om en fantastisk men også tragisk film, som alle burde unde sig at se. Jeg elsker Almodovars farverige og skæbnesvangre univers!

Leave a Comment

Email (will not be published)