DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Bad education – Dagens poster

Jeg fandt denne plakat og fik straks associationer til Tintin, som jeg elsker. Den har intet med Tintin at gøre, men kan I godt se, hvad jeg mener? Jeg synes den er skøn. Plakatens spanske titel er: ‘La mala education’ oversat til engelsk: ‘Bad education’.

Hvis du kan lide den kan du læse mere her

Bad education - Dagens poster

Today’s poster – ‘Bad education’ 

I found this poster and was immediately reminded of Tintin, which I love. It has nothing to do with Tintin, but can you se what I mean? I think it is cool. The Spanish title is: ‘La mala education’ translated into English: ‘Bad education’.

If you like it, you can read more here

Bad education – Dagens poster
Artikel
Bad education – Dagens poster
Beskrivelse
Jeg fandt denne plakat og fik straks associationer til Tintin, som jeg elsker. Den har intet med Tintin at gøre, men kan I godt se, hvad jeg mener? Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katrine
    maj 18, 2012 at 11:27

    Hbvor fint. Det giver dejlige mindelser om en fantastisk men også tragisk film, som alle burde unde sig at se. Jeg elsker Almodovars farverige og skæbnesvangre univers!

Leave a Reply