Produkt og design (Interior design)

4 ret så lækre nyheder fra IKEA

IKEA kan bare noget, og jeg tror ikke der findes en skandinaver, som ikke er ejer af blot et IKEA produkt. Jeg er blevet reddet mange gange af IKEA og jeg elsker når det nye katalog dumper ind af døren.

Når jeg ser på et IKEA produkt, er det sjældent kærlighed ved første blik, deres produkter skal altid lige ‘gro’ lidt på mig, men så pludselig åbner der sig en masse muligheder og opfyldelse af funktioner, som gør at jeg må eje produktet.

Det er dog en ting som altid har irriteret mig ved IKEA, og det er deres farvevalg. Jeg synes aldrig de rammer plet, og de har en tendens til at køre meget i rød, blå og grøn. Ikke, at der som sådan er noget galt med de tre farver, det bare altid en skæv nuance. Jeg har altid undret mig over, at IKEA ikke tager udgangspunkt i de farver, som er moden på det givne tidspunkt.

Når det så er sagt, så tjek lige disse 4 lækre nyheder, som holder…-også farvemæssigt.

.

4 ret så lækre nyheder fra IKEA

Selvvandnings potteskjuler til dig som ikke er så god til det med planter. Pris 79 kr.

4 ret så lækre nyheder fra IKEA

Rullebord i lækker farve (fås også i lige så lækker grå), kan bruges i køkkenet, som natbord, i haven, på badeværelset, ja stort set alle steder. Bordet er produceret i lakeret stål og koster kun 369 kr.

4 ret så lækre nyheder fra IKEA

4 fine æsker med korklåg til 99 kr. Fine til opbevaring på kontoret eller på badeværelset.

4 ret så lækre nyheder fra IKEA

”PS-serien” bliver ved med at viderudvikle designklassikere, og det tror jeg sørme at disse stole også bliver. Rigtig flot design og så er materialet spændende, fordi man har forenet plast og træ. Nyt og innovativt materiale som vi måske kommer til at se mere af i fremtiden, og så er det bæredygtigt. Stolene har også en rigtig god pris, 345 kr. pr stk.

4 ret så lækre nyheder fra IKEA
Artikel
4 ret så lækre nyheder fra IKEA
Beskrivelse
IKEA kan bare noget, og jeg tror ikke der findes en skandinaver, som ikke er ejer af blot et IKEA produkt. Jeg er blevet reddet mange gange af IKEA og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Create the style
    maj 17, 2012 at 09:41

    Jeg elsker rullebordet – i denne sarte farve – det må jeg ud og have fat i :o)

Leave a Reply