Køkkenet (Kitchen) Opbevaring (Storage)

Hvidt hjem – Hjemmebesøg

Monica bor i Lucca, Italien. En fantastisk charmerende by, som jeg besøgte for et par somre siden. Monica bor sammen med sine teenagedøtre og mand. Indretningen er holdt i hvidt, det giver hende ro, og får hende til at føle sig hjemme. Selvom der er mange ting i huset, så virker det ikke roddet, og det er netop en af grundene til at Monica har valgt hvidt. Det får hende til at virke rolig og balanceret, hvilket hun røber, at hun overhovedet ikke er.

Hvidt hjem - Hjemmebesøg

Hvidt hjem - Hjemmebesøg

 

Hvidt hjem - Hjemmebesøg

Hvis du gerne vil se hele boligen så smut forbi IkeaFamilylive

A calm white house in Italy

Monica lives in Lucca, Italy. An amazing charming city that I visited a few summers ago. Monica lives with her two teenage daughters and husband. The decor is kept  white, it gives her peace, and makes her feel at home. Although there are many things in the house, it doesn’t seem messy, and that’s the reason why Monica has chosen white. It makes her seem calm and balanced, which she reveals that she isn’t.

If you want to see the other rooms in this beautiful white house, you can have a look here

Hvidt hjem – Hjemmebesøg
Artikel
Hvidt hjem – Hjemmebesøg
Beskrivelse
Monica bor i Lucca, Italien. En fantastisk charmerende by, som jeg besøgte for et par somre siden. Monica bor sammen med sine teenagedøtre og mand. Indretningen er holdt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply