HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Dagen i dag er PINK og ROSA

Denne uge bliver helt anderledes her på bloggen, jeg har nemlig givet de første 4 dage en farve. Den sidste dag vægler I. På Facebook er folk allerde i gang med at stemme, så hvis du vil være med så smut forbi.
De fleste af os har en yndlingsfarve som går igen i hjemmet. Hos nogle er det meget markant og hos andre er det mere diskret. Jeg kan godt lide når der er 1-3 farver som går igen i et rum, det giver ligesom en rød tråd og får rummet til at hænge sammen.

I dag er det PINK/ROSA som er dagens farve, og det er faktisk en af de farver som jeg har i min stue, NEON pink. Jeg har ikke mange Pink elementer, det bliver for tøset for min smag og så har jeg jo to fyre at tage hensyn til, men det er lige akkurat nok til at skabe den røde tråd.

Her kommer et par eksempler på pink/rosa i indretningen

Her vil jeg bare vise jer hvor fedt det egentlig er at male gulvet en vild farve….. tør du?

Døren er malet med pink tavlelak, vidste du godt at man kan få tavlelak i mange farver nu?

Today is Pink day
This week will be quite different on Boligcious, Because every day has been given a color. I have chosen colors for the first 4 days. The last day you choose a color. On Facebook, people are already voting for there favorit color, so swing by and wote.

Today it’s PINK / ROSA day, and it is actually one of the colors, that I have in my living room, NEON pink. I don’t have many Pink items, this would be to girly for my taste and I have two guys to take into account, but I have just enough to make the room balanced.
I hope you’ll be inspired by todays pink pictures.

Dagen i dag er PINK og ROSA
Artikel
Dagen i dag er PINK og ROSA
Beskrivelse
Denne uge bliver helt anderledes her på bloggen, jeg har nemlig givet de første 4 dage en farve. Den sidste dag vægler I. På Facebook er folk allerde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply