Produkt og design (Interior design) VÆRD AT BESØGE

I ♥ Royal Copenhagen

Jeg er flasket op med Royal Copenhagen. Det lyder som om jeg kommer fra fine kår, men det gør jeg ikke, tværtimod. Jeg voksede op med min mor og bror i et fantastisk socialt boligbyggeri i Birkerød, for mig, verdens navle. Min mor havde arvet et kongeligt stel ‘Blå Blomst’ og det spiste vi af hver dag. Min mor er typen, der synes, at ting skal bruges og selvom pengene var små, kunne vi jo godt spise fint.

kvindetid.dk kan du lige nu læse en artikel om mit lange kærlighedsforhold til Royal Copenhagen, om hvordan det gik til, at min familie og jeg engang babysittede et Flora Danica stel i to måneder, om en smykkekollektion jeg designede til Royal Copenhagen og mit møde med chefdesigneren. Håber du kigger forbi.

Forleden dag da jeg gik på strøget, søgte jeg som sædvanlig forbi og Royal Copenhagen for at kigge på deres altid fantastiske vinduesudsmykninger. Jeg tog selvfølglig straks et par billeder til jer, og bemærk lige Louise Cambell’s lampe som jeg havde et indlæg om for nylig (læs det her). Den passer rigtig smukt ind i hele universet, og så elsker jeg, at der er placeret en neon farvet stol (I ved jo, at jeg er en ‘sucker’ for neon), som lige giver det hele lidt kant, man skulle næsten tro at det var mig der havde udsmykket vinduet.

I ♥ Royal Copenhagen

I ♥ Royal Copenhagen

Vidste i for øvrigt, at Royal Copenhagens flagship store på Amager Torv har en 2. sal som rummer et Royal Copenhagen Museum, Her kan du følge fabrikkens historie, røre ved porcelænsmasse og prøve at håndmale de kendte mønstre. Og bagefter kan du smutte nedunder under i deres smukke og stemningsfulde Café og nyde en kop varm kakao, lagkage eller deres lækre smushies (rugbrødsmadder). Royal Café er min favorit café, stemningen er hyggelig og indretningen er en oplevelse værd, og så kan man også købe lækkert interiør.

Og nej, jeg får (desværre) ikke penge for at skrive disse indlæg, kan godt høre at det lyder som en reklame, men jeg er bare begejstret:-)

I ♥ Royal Copenhagen

Royal Copenhagen Café.

♥Royal Copenhagen
The other day when I was in Copenhagen, I went by Royal Copenhagens Falgship store to look at their always beautiful window decorations. I took a few pics for you, and please notice the Louise Campbell’s lamp which I had a post about recently (read it here). It fits very nicely into the whole universe, and I love that there is placed a neon colored chair (you know that I’m crazy about neon), which just gives it all a little edge, one would almost think that it was me who had decorated the window.

Did you know that Royal Copenhagen’s flagship store has a second floor which houses a Royal Copenhagen Museum, where you can see the history, touch the porcelain mass and try to hand paint the known patterns. And afterwards you can go down stairs in the Royal Copenhagen Café and enjoy a cup of hot cocoa, pie or their delicious smushies. Royal Café is my favorite cafe, the atmosphere is cozy and the decor is an experience worth, and then you can also buy cool interior.

I ♥ Royal Copenhagen
Artikel
I ♥ Royal Copenhagen
Beskrivelse
Jeg er flasket op med Royal Copenhagen. Det lyder som om jeg kommer fra fine kår, men det gør jeg ikke, tværtimod. Jeg voksede op med min
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Design À la Camara
  april 24, 2012 at 23:46

  Lækkert og udsøgt indlæg, skønne og dejlige oplevelser ung som ældre – klog mor du holder dig – gør hver dag til en fest – ting skal bruges og ikke kun være til pynt

  NB. Signatur er også favoritten her 😀

 • Reply
  louise
  oktober 21, 2013 at 08:42

  Er helt vild med den neon stol der er på billedet, så den i go`morgen DK på et tidspunkt men har ALDRIG kunne finde den:-( Kender du navnet på stolen????

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 25, 2013 at 20:00

   Den er også fed. Umiddelbart kunne det godt ligne NERD fra MUUTO, men den findes vidst ikke i NEON. Prøv at kontakt Illums Bolighus, det var der jeg fotograferede den sidste jul.
   Kh. Malene

Leave a Reply