DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

'Doily Print – SUNSHINE' – Dagens poster

Jeg har fundet en ret fantastisk webshop, som er lidt ud over det sædvanelig. Shoppen hedder ‘The Shop at Number 57’, og her har jeg fundet mange fede print og plakater. Hele ugen vil jeg vise plakater fra denne shop, og det er fordi jeg simpelthen ikke kunne vælge en bestemt at vise jer.

I dag er det denne gule plakat ‘Doily Print SUNSHINE’, det er et print af en gammel knipling. Smuk og cool på samme tid. Plakaten fås i flere variationer og farver og kan købes her: theshopatnumber57.com

'Doily Print - SUNSHINE' - Dagens poster

I’ve found a pretty amazing shop, which is slightly beyond the usual. the shop called ‘The Shop at Number 57’, and here I have found many cool prints and posters. All week I will show posters from this shop and it is because I could not choose a specific show you.

Today it’s this yellow poster ‘Doily Print SUNSHINE’, it is a print of an old lace. Beautiful and cool at the same time. The poster is available in several varieties and colors and can be purchased here: theshopatnumber57.com

'Doily Print – SUNSHINE' – Dagens poster
Artikel
'Doily Print – SUNSHINE' – Dagens poster
Beskrivelse
Jeg har fundet en ret fantastisk webshop, som er lidt ud over det sædvanelig. Shoppen hedder 'The Shop at Number 57', og her har jeg fundet mange fede print
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply