DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

"Love" – Dagens Retro Poster

Det er anden gang i denne uge, at dagens poster kommer fra Helen Dardik. Jeg har lige opdaget hende, og er begejstret for hendes humoristiske og søde udtryk. I onsdags vidste jeg plakaten “Inside the Rainbow” som var klassisk til børneværelset, i dag kommer plakaten “Love” og selv om titlen er lidt corny, så er jeg in love i dagens poster. Udtrykket er meget retro og det er jeg vild med.

Du kan købe plakaten i Helen Dardiks Orange Studio på Etsy.com

"Love" - Dagens Retro Poster

"Love" – Dagens Retro Poster
Artikel
"Love" – Dagens Retro Poster
Beskrivelse
Det er anden gang i denne uge, at dagens poster kommer fra Helen Dardik. Jeg har lige opdaget hende, og er begejstret for hendes humoristiske og søde udtryk. I
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply