Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

Hill Street lækkerier

Hill Street er en rigtig lækker butik, som jeg godt kan ose rundt i længe. Butikken ligger på Blegdamsvej nr. 30 på Nørrebro, men heldigvis for jer som ikke bor i Kbh. så har Hill Street også en webshop.
Nostalgi er en af nøgleordene i Hill Streets sortiment, en rejse gennem tiden, hvor du finder retro design som er 50’er inspireret, Vintage interiør, Factory living og også nyere produkter.

Her kommer et lille udpluk af mine yndlings ting fra Hill Street lige nu

Hill Street lækkerier

De her 9 rammer sidder sammen som du ser dem her. De ville være skønne på min datters værelse eller i mit eget soveværelse. De kunne også være dekorative på vores badeværelse. Kr. 875,00

Hill Street lækkerier

Inspireret af de amerikanske High School Lockers er denne reol med skuffer et rigtig cool møbel. Møblet er sortmalet metal og koster 2400 kr. Brug det til sko, DVD film eller som arkivskab på kontoret. Hvis du har et af de der rå køkkener i factory stil, vil det også være et genialt opbevaringsmøbel til fx. løg og kartofler.

Hill Street lækkerier

Om lidt er det sommer, og så står alle døre konstant åbne i vores hus, derfor buldre de også ofte i, når der kommer gennemtræk. Jeg har prøvet med divers dørstoppere, men i vores gamle hus fungerer tradtionelle løsninger ikke. Derfor skal jeg da ud og investere i disse seje dørstoppere. pris pr. stk. 195 kr.

Hill Street lækkerier

Charmerende coffee table på jernbanehjul til 3100 kr.

Hill Street lækkerier
Artikel
Hill Street lækkerier
Beskrivelse
Hill Street er en rigtig lækker butik, som jeg godt kan ose rundt i længe. Butikken ligger på Blegdamsvej nr. 30 på Nørrebro, men heldigvis for jer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sara Radich
    marts 21, 2012 at 21:39

    Fede ting!

Leave a Reply