RUM OG INDRETNING

♥ Pasteller

Findes der noget lækre end pasteller? For mig er pasteller = forår, skønhed, delikate kager, feriefølelse, påskeæg, lyse nætter og fest. Pasteller inspirerer mig, og det kan være alt fra synet af en lækker kage til en smuk gammel karrusel, som giver mig lyst til at kaste mig ud i nye projekter. Derfor bringer jeg denne lørdag en masse pasteller til jer i håb om at kunne inspirere jer.

God weekend.

♥ Pasteller

Her vil jeg bo♥

♥ Pasteller

♥ Pasteller

Bag en kage♥

♥ Pasteller

♥ Pasteller

♥ Pasteller

Mal koglerne fra jul og brug dem hele foråret som dekoration.

♥ Pasteller

♥ Pasteller

Mal nogle gamle syltetøjsglas og benyt dem til opbevaring af blyanter, tandbørsten, eller make up penslerne

♥ Pasteller

Mix en masse af disse smukke papirbolde og hæng dem samlet i loftet i et hjørne på pigeværelset.

♥ Pasteller
Artikel
♥ Pasteller
Beskrivelse
Findes der noget lækre end pasteller? For mig er pasteller = forår, skønhed, delikate kager, feriefølelse, påskeæg, lyse nætter og fest. Pasteller inspirerer mig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anne
  marts 17, 2012 at 16:00

  ELSKER også pasteller og skal flytte i ny lejlighed, hvor pastellerne skal få en plads:-) De fine papirbolde, hvor finder man dem?

 • Reply
  Camilla
  marts 17, 2012 at 16:39

  HVOR har du billedet af kagen fra?? SÅDAN EN VIL JEG LAVE TIL MIN FØDSELSDAG:)

 • Reply
  dottie
  august 24, 2012 at 09:58

  Uhh den træ hylde med mærkater og opbevaringsglas ovenpå, den må jeg eje! Hvor har du spottet den henne? 😀

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   august 24, 2012 at 11:17

   Den er rigtig skøn den hylde, og desværre et loppefund, så jeg kan ikke give dig et forhandler navn. Men du kan løbende tjekke denne skønne side, hvor du måske kan finde noget lign. Tjek siden engang i mellem, der kommer hele tiden nye ting til. http://www.carlsh.dk/

   Mange hilsener
   Malene

Leave a Reply