RUM OG INDRETNING

♥ Pasteller

Findes der noget lækre end pasteller? For mig er pasteller = forår, skønhed, delikate kager, feriefølelse, påskeæg, lyse nætter og fest. Pasteller inspirerer mig, og det kan være alt fra synet af en lækker kage til en smuk gammel karrusel, som giver mig lyst til at kaste mig ud i nye projekter. Derfor bringer jeg denne lørdag en masse pasteller til jer i håb om at kunne inspirere jer.

God weekend.

♥ Pasteller

Her vil jeg bo♥

♥ Pasteller

♥ Pasteller

Bag en kage♥

♥ Pasteller

♥ Pasteller

♥ Pasteller

Mal koglerne fra jul og brug dem hele foråret som dekoration.

♥ Pasteller

♥ Pasteller

Mal nogle gamle syltetøjsglas og benyt dem til opbevaring af blyanter, tandbørsten, eller make up penslerne

♥ Pasteller

Mix en masse af disse smukke papirbolde og hæng dem samlet i loftet i et hjørne på pigeværelset.

♥ Pasteller
Artikel
♥ Pasteller
Beskrivelse
Findes der noget lækre end pasteller? For mig er pasteller = forår, skønhed, delikate kager, feriefølelse, påskeæg, lyse nætter og fest. Pasteller inspirerer mig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

8 Comments

Leave a Reply