D.I.Y. Entré -(HALLWAY) TIL VÆGGEN (Walls)

Special effects

Om lidt er det weekend og hvis du ikke har lagt planer, så kunne det jo være lige netop i denne weekend, som du skal bruge på at male det gamle karlekammerskab eller pifte den gamle kommode op.

Her kommer en masse idéer til hvordan du kan skabe special effects med lidt kreativ snilde. Så op med ærmerene og sæt i gang!

Special effects

Pift den gamle 50’er kommode op med forskellige striber washi tape. Simpelt og hurtigt projekt med en kæmpe effekt!

Special effects

Farmors gamle skab har fået en omgang hidsig gul udenpå, og inde i skabet er der tapetseret med flot blomstret tapet i alle farver. Det er en fornøjelse at åbne skabet, faktisk bør det aldrig lukkes.

Special effects

Tapet i sættekassen som matcher pude og den sarte blå hylde. Den røde stol bryder det flot og spiller sammen med de andre små røde elementer i rummet.

Special effects

Lav en indendørs hinkerude til ungerne, de vil elske det!. Brug washi tape (masking tape), det er lige til at fjerne igen. Jeg synes det er en ret fed detalje på gulvet.

Special effects

Det her er en genial og meget dekorativ idé. Dekorationen på væggen er stuk rosetter som egentlig anvendes i lofter. Her er de malet i gule nuancer og det giver en rigtig flot effekt.

 

Source: pinterest
Special effects
Artikel
Special effects
Beskrivelse
Om lidt er det weekend og hvis du ikke har lagt planer, så kunne det jo være lige netop i denne weekend, som du skal bruge på at male
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rikke Olsen
  august 2, 2014 at 13:51

  Ved du tilfældigvis hvor tapetet er fra?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 3, 2014 at 07:24

   Hej Rikke
   Jeg ved desværre ikke helt specifikt hvor det tapet kommer fra, men jeg kender til et der minder MEGET om det. Tapetet er fra Borås Tapeter som forhandles hos farvekæden Colorama (find forhandler på beckers.dk) – Tjek det lige, det er da så fint og ligner meget ikke sandt? http://www.borastapeter.se/sv/kollektion-90/

   kh. Malene

Leave a Reply