DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Modern Furniture – Dagens poster

Modern Furniture Classic 1929 Barcelona Chair hedder dagens plakat designet af KKEN Art & Design. Flot minimalistisk designersag af den så berømte Barcelona stol. Smukt grafisk set-up af et tidsløst design. Suk… den er lækker… -og når man nu ikke har den ægte vare stående, så er dette da et alletiders alternativ!

Modern Furniture - Dagens poster

Modern Furniture Classic 1929 Barcelona Chair is the title of today’s poster designed by KKEN Art & Design. Beautiful, minimalist design piece of the famous Barcelona chair. Beautiful graphics set-up of a timeless design. wauw … it is beautifull … and when i can’t afford the real one I can easily settle for this one!

Modern Furniture – Dagens poster
Artikel
Modern Furniture – Dagens poster
Beskrivelse
Modern Furniture Classic 1929 Barcelona Chair hedder dagens plakat designet af KKEN Art & Design. Flot minimalistisk designersag af den så berømte Barcelona stol. Smukt grafisk set-up af
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply