DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Time of Your Life – dagens poster

Dagens plakat hedder “Time of Your Life” af Matthew Kavan Brooks. En farverig og grafisk spændende plakat som sætter tankerne i gang.

Hvad synes du?

Den kan købes hos society6.com

Time of Your Life - dagens poster

Today’s poster is called “Time of Your Life” and is designed by Matthew Kavan Brooks. It’s a colorfull poster and I find it graphic very exciting.

What do you think?

You can buy the poster here:  society6.com

Time of Your Life – dagens poster
Artikel
Time of Your Life – dagens poster
Beskrivelse
Dagens plakat hedder "Time of Your Life" af Matthew Kavan Brooks. En farverig og grafisk spændende plakat som sætter tankerne i gang. Hvad synes du? Den kan kø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  helle bøgebo
  marts 6, 2012 at 09:19

  that i would like to have , its true

 • Reply
  kikiandbouba
  marts 6, 2012 at 13:39

  Må sige, at jeg er super glad for at følge med på din blog. Det giver kun mig lyst til at skrive endnu mere på min egen… Sikke en energi og ikke mindst spændende stof – er især glad for at dine Dagens Poster indlæg, som er mig til stor nytte, da jeg selv lige er flyttet i ny lejlighed og mangler fine ting på mine vægge 🙂

 • Reply
  Boligcious
  marts 6, 2012 at 14:12

  Mange tak Kikiandbouba, det glæder mig meget at høre at du er glad for min blog. Jeg lægger mange timer i den hver dag og jeg elsker det, derfor er det så rart at høre at det giver sig til udtryk:-) Tillykke med din lejlighed, så skal der indrettes, det er jo det bedste af det hele. Jeg må kigge forbi din blog. Kh. Malene

Leave a Reply