'La Lampe Gras' -de smukkeste arkitektlamper

I 1921 designede ingeniør Bernard Albin-Gras en lampeserie beregnet til erhverv. La Lampe Gras blev så populær, at den blev indbegrebet af arkitektlampe i Frankrig. 1920’erne var gyldne år for design i Frankrig og La Lampe Gras’ kombination af form, funktion og stilrene design var med til at definere stilen i denne periode.

Produktionen af La Lampe Gras lamper stoppede ved udbruddet af anden verdenskrig, og først for få år siden, efter over et års eksperimenter og omhyggelig undersøgelse, blevet lamperne relanceret.

Jeg har en kæmpe svaghed for lamper, og La Lampe Gras er bestemt ingen undtagelse, jeg synes det er de smukkeste arkitektlamper jeg er stødt på.
Her kan du se nogle forskellige modeller og alternative måde at hænge dem op på.

 

'La Lampe Gras' -de smukkeste arkitektlamper 'La Lampe Gras' -de smukkeste arkitektlamper 'La Lampe Gras' -de smukkeste arkitektlamper 'La Lampe Gras' -de smukkeste arkitektlamper

 

Du kan købe La Lampe Gras hos medudsigt.dk. Hvis du vil vide mere om La Lamper Gras lamper så kan du besøge dem her

'La Lampe Gras' -de smukkeste arkitektlamper
Artikel
'La Lampe Gras' -de smukkeste arkitektlamper
Beskrivelse
I 1921 designede ingeniør Bernard Albin-Gras en lampeserie beregnet til erhverv. La Lampe Gras blev så populær, at den blev indbegrebet af arkitektlampe i Frankrig. 1920'erne
Forfatter
Boligcious

2 Comment

 1. hej malene

  super checket blog du har.
  Kig forbi min forretning på østerbro en dag:)

  venlig hilsen

  per

  • Hej Per

   1000 tak skal du have. Jeg kigger ind når jeg er i området næste gang:-)

   Kh.
   Malene

Leave a Comment

Email (will not be published)