KIDS

Gul på børneværelset hitter

Den gule farve er boomet her det forgangne år, og oven på nogle kolde vinterdage bringer jeg hermed solen ind i jeres stuer for et kort øjeblik. Gul, -altså sådan rigtig kraftig solgul, er en skøn farve på ungernes værelse og det fede er, at det er en farve, der går til både piger og drenge. Det er jo helt perfekt, hvis man har en dreng og en pige der deler værelse eller børn som skal arve fra hinanden.

Normann Copenhagen har med deres nye serie New Danish Modern PLAY, skabt et skønt univers for børn. Det er designeren Jesper K. Thomsen som har designet både sæbekassebilen og sættet med bord, bænk, stol og tavle. Jeg er faldet fuldstændig for det fantasifulde univers af gule møbler, som alle ligner noget far og søn lige har sat sammen. Jeg får associationer til Bamses hus og får lyst til at kaste mig ud i ligende byggeprojekt, hvor svært kan det være? Det vil i hvertfald være en hel del billigere, fordi serien her er urimelig dyr. Sættet herunder koster tilsammen 8970 kr. og sæbekassen koster 18.000 kr. Jeg nøjes med at drømme, nyde inspirationen og overveje om jeg skal kaste mig ud i lign. projekt.

Gul på børneværelset hitter

Super sej sæbekasse bil

Gul på børneværelset hitter

Her kommer endnu et gult møbelsæt til børneværelset. Stilen ligger i stor kontrast til det sjove og skæve design fra Normanns PLAY serie, her er det nemlig et moderne stramt design. ”Wonder Box” er et multimøbel med flere funktioner, både med skuffe og en bordplade der kan vendes med tavle på den ene side. Når bord og bænk skubbes sammen, bliver de to møbler til et. Rigtig smart, særlig hvis man har pladsmangel. Super lækkert design af Richard Lampert til 2295 kr. hos designdelicatessen.dk

Gul på børneværelset hitter

Gul på børneværelset hitter
Artikel
Gul på børneværelset hitter
Beskrivelse
Den gule farve er boomet her det forgangne år, og oven på nogle kolde vinterdage bringer jeg hermed solen ind i jeres stuer for et kort øjeblik. Gul, -altså så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katrine B.
  februar 8, 2012 at 21:01

  Åh, det lille skrivebord måtte gerne forvokse sig lidt, så man kunne få det selv som arbejdsbord!

 • Reply
  Gitte Jensen
  februar 18, 2012 at 20:37

  En seng i gul passer jo perfekt til din artikel! Manis-h (www.manis-h.com) laver senge i 12 skønne farver i et utal af modeller 🙂 Og så er det også dansk produceret!

Leave a Reply