Badeværelset -(Bathrooms) Køkkenet (Kitchen) TIL VÆGGEN (Walls)

Wordfeud rykker ind i boligen

Fænomenet Wordfeud er et udemærket eksempel på, hvor hurtigt en megatrend kan udvikle sig, og blive en intregreret del af vores livstil, fra hobby til boligindretning og tekstil.

Wordfeud er forlængst gået fra at være et buzzord til at være allemandseje, og nu rykker fænomenet ind i indretningen, -og hvorfor skulle den ikke også det?  Scrabble bogstaverne passer perfekt ind i boligtrenden lige nu, de er enkle, grafiske og formen er stringent og enkel. Du kan designe dine egne statements, så du opnår den personlighed, som også er det boligmoden dikterer.

Wordfeud rykker ind i boligen  Wordfeud rykker ind i boligen

Her er to varianter af puder, et stramt og grafisk look til venstre og et blødere look til højre. Puderne kan købes hos notonthehighstreet.com og de sandfarvede kan købes Etsy.com. Alternativt kan man lave dem selv, det er ganske nemt. Det kræver en printer, et strygejern, hvidt stof og en tur til Panduro Hobby efter strygepapir.

Wordfeud rykker ind i boligen            Wordfeud rykker ind i boligen

Dette er super genialt, nu kan du forvandle badeværelset eller køkkenet til en scrabble spilleplade. Disse wall stickers er 45 x 45 cm og kommer i en boks á 44 stk. fordelt således:

 • 3 x A E R S
 • 2 x D G I L N O T
 • 1 X B C F H J K M P Q U V W X Y Z Å Ä Ö

Det er et svensk firma som står bag, så du kan ikke få Ø og Æ. Man kan bestille ekstra løse bogstaver til 15, kr. pr. stk. Bogstaverne præsenterer sig helt klart bedst på hvide fliser. En boks koster 249 svenske kr. Bestil dem hos bokstavskakel.se

Dem her viste jeg jer allerede i oktober, men de skal da med igen. Smukke og æstetiske og stadig grafisk flotte i udtrykket. Skriv et ord eller dan to på tværs af hinanden på væggen i stuen eller på kontoret. Bogstaverne måler 7 cm x 7 cm og kan bestilles via denne blog: ikhayastore.com

 

Wordfeud rykker ind i boligen Do It Yourself, hvis du ligger inde med et scrabble spil, så leg selv med mulighederne. Gør som her, klæb et par ord op på et stykke karton og sæt det i en ramme. Du kan også klæbe små magneter bag på alle brikkerne og bruge dem som køleskabsmagneter.

Endnu en idé kunne være at købe nogle sorte kvadratiske rammer, og i et Word-dokument skrive 1 bogstav og point tal pr. papir. Herefter lægger du bogstaverne i hver sin ramme, og hænger dem op på væggen.

 

Wordfeud rykker ind i boligen Wordfeud rykker ind i boligen

Kopperne her har jeg også delt med jer nogle gange, men de fortjener selvfølgelig at være med i indlægget her, det er jo oplagt. Kopperne til venstre er fra Liebe, de har runde former som bløder designet lidt op. Kopperne til venstre er fra Designletter med Arne Jacobsens typografi og de er mere stringente i formen.

Wordfeud rykker ind i boligen
Artikel
Wordfeud rykker ind i boligen
Beskrivelse
Fænomenet Wordfeud er et udemærket eksempel på, hvor hurtigt en megatrend kan udvikle sig, og blive en intregreret del af vores livstil, fra hobby til boligindretning og tekstil
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  peekaboodk / lene
  februar 28, 2012 at 19:27

  Så super cool !

 • Reply
  Boligcious
  februar 28, 2012 at 19:45

  Ja ikk? Jeg drømmer pludselig at jeg får mit gamle flisebadekar tilbage, så jeg kan sætte lidt bogstaver på:-)

 • Reply
  Kristian
  februar 28, 2012 at 20:16

  Temmelig sjovt, men også rigtigt cool 🙂

Leave a Reply