Produkt og design (Interior design)

Arcitectmade, "Timeless in expression – Relevant in time"

ARCITECTMADE er en ung dansk design virksomhed, som på ganske få år har indtaget den danske designscene. Med udgangspunkt i Danmarks største arkitekter gennem det seneste århundrede, har ARCITECTMADE relanceret klassikere og vækket dem til live på ny.

Danmark er verdenskendt for design, særligt vores store danske arkitekter Finn Juhl, Poul Kjærholm og Jørn Utzon, har været altafgørende for udviklingen, inden for både arkitektur og design.

Morten Jensen, grundlægger af ARCITECTMADE, startede med at genoplive Kristian Vedels  karakteristiske fugle, under navnet BIRDS. Hvis du har stået med en af disse skønne æstetiske fugle i hånden, og mærket formen, overfladen og tyngden, så vil du give mig ret i, at dette er helt unikt håndværk i høj kvalitet.

Arcitectmade, "Timeless in expression - Relevant in time" Arcitectmade, "Timeless in expression - Relevant in time"

 

 

 

 

 

 

 

Siden hen, har ARCHITECTMADE pustet liv i mange af Danmarks store anerkendte designere og arkitekters værker. ARCHITECTMADE udvælger nøje, hvilke designs de vil relancere ud fra flg. kriterie: “Timeless in expression – relevant in time”. Dette kriterie, denne sætning, -er så smukt udtænkt, fordi den kort og præcist fortæller, hvad der gør en klassiker til en klassiker.

ARCHITECTMADEs er på ganske få år blevet en anerkendt designvirksomhed, som ikke alene er efterspurgt i Danmark, men også i resten af verdenen.
Blandt de populæreste af ARCHITECTMADEs produkter finder man “Gemimi” lysestagen af Peter Karpf, “Duck & Duckling” af Hans Bølling og “Turning Tray” af Finn Juhl.

Arcitectmade, "Timeless in expression - Relevant in time" Arcitectmade, "Timeless in expression - Relevant in time"

Dette er bare et lille udpluk afARCITECTMADEs designs. Jeg synes du skal kigge forbi deres hjemmeside og se alle de ”gamle” klassikere, læs om de store designere og find dit eget yndlings ARCITECTMADE design. Jeg er blevet lidt lun på OSCAR, som er et af firmaets nyeste designs. Besøg dem her

Arcitectmade, "Timeless in expression – Relevant in time"
Artikel
Arcitectmade, "Timeless in expression – Relevant in time"
Beskrivelse
ARCITECTMADE er en ung dansk design virksomhed, som på ganske få år har indtaget den danske designscene. Med udgangspunkt i Danmarks største arkitekter gennem det seneste århundrede, har ARCITECTMADE 
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply