HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Hjemmebesøg – hos Courteney Cox fra "Friends"

Det er længe siden jeg har haft en reportage fra en stjernes hjem. Derfor er det på tide at tage flyet til Malibu i Californien og besøge Courteney Cox. Vi kender og elsker hende fra serien “Friends” og “Cougar Town, ” m.fl., men vidste du, at før Courteney blev skuespiller, så drømte hun i virkeligheden om at blive arkitekt? Hun startede faktisk på uddannelsen, men besluttede så at forsøge sig som skuespiller i Hollywood.
Selvom om hun har bragende succes på tv, så stoppede hendes passion for at bygge, renovere og indrette ikke. Så da tiden kom, hvor hendes hjem i Malibu skulle gennemgå en total-renovering, rullede Courteney ærmerne op. Hun fik dog hjælp fra arkitekt Michael Kovac og hendes gode ven Trip Haenisch.

Jeg synes ALTID, at det er spændende, at se hvordan andre bor, men den amerikanske stil er ikke lige mig. Amerikanerne har det med at bo meget mørkt, med meget træ, væg-væg tæpper, tunge møbler og gardiner og i det hele taget temmelig uoriginalt. Courteney Cox har dog overrasket mig. Hendes hjem er lyst og med en hel del europæiske tendenser. Det er slet ikke dårligt, og på ingen måde typisk amerikansk. Samtidig overrasker det mig også, at det er temmelig nede-på-jorden-indrettet, jeg får ikke den der fornemmelse af, at vi er hos en hollywoodstjerne (…. -altså lige indtil man kigger udenfor:-)

 

Source: Elle Decor
Artikel
Hjemmebesøg – hos Courteney Cox fra "Friends"
Beskrivelse
Det er længe siden jeg har haft en reportage fra en stjernes hjem. Derfor er det på tide at tage flyet til Malibu i Californien og besøge Courteney
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply