Køkkenet (Kitchen) Produkt og design (Interior design)

Skøn silicone bordskåner

Jeg tilbragte nytårsaften sammen med nogle dejlige venner i deres skønne sommerhus i Rørvig. Til dagligt bor de i New York. Min veninde har en super god smag, hun er rigtig god til at finde nogle fede og anderledes ting til hjemmet.
Jeg faldt pladask for de her silikone bordskånere, som hun satte på nytårsbordet. De er købt på MOMA i NY, og designet af Jansen + Co. De er tilpas kitschede til mig, de ligner et gammelt broderi fra mormors gamle sofapude, eller en flot perleplade. Bordskånerne kan tåle høje temperature og så kan de gå i opvaskemaskinen.

Men ak, MOMA ligger jo temmelig lang væk, så jeg satte straks gang i søgningen, man måtte da kunne købe dem online – og det kan man, endda i en dansk webshop, en af mine yndlings tilmed! Designdelicatessen.dk

Jeg tror jeg napper 2 stk. af dem tak!

Skøn silicone bordskåner

Skøn silicone bordskåner
Artikel
Skøn silicone bordskåner
Beskrivelse
Jeg tilbragte nytårsaften sammen med nogle dejlige venner i deres skønne sommerhus i Rørvig. Til dagligt bor de i New York. Min veninde har en super god
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply