Jul (X-mas) Produkt og design (Interior design)

10 gaveidéer fra Fenomen.dk

Her kommer let og bekvemt 10 gaveidéer, som du kan bestille direkte fra sofaen i webshoppen FENOMEN.dk.

Hos FENOMEN.DK finder du brugskunst og gaveidéer til både den kræsne, forkælede og til personen der har alt. Her er alt fra Fotorammer, vægure, knagerrækker og søde ting til børneværelset. Desuden har FENOMEN.DK et stort udvalg af smykkeskrin og smykkeholdere.

Her kommer mine 10 farvoritter, som jeg selv ville blive glad for at modtage og som jeg selv kunne finde på at give:

10 gaveidéer fra Fenomen.dk

Sød mælkekande ‘BIRD’ i porcelæn til kun 100.kr  –  Sjov fotoramme, formet som et retro TV. Perfekt til teenageren pris 99 kr.  –  LED vækkeur i valnøddetræ. Jeg synes det er så cool. Når uret er slukket, ligner det en træklods. Pris 695 kr.  –  ‘Offside’ knagerækken har humor og den er cool. Den kunne hænge på drengeværelset, men jeg ville ikke have noget imod at have den hængende i min entré. Pris 429 kr.  –  ‘Hands’ vægur fra Karlsson til 375 kr. Jeg har længe ledt efter et par ur-visere fordi jeg har en idé om at lave tal ud af perler, på perleplader. Dette ur passer spot on til mit projekt.  –  Tapas bræt i Bambus med to porcelænsskåle, til 400 kr. Brættet kan vendes og bruges som spækbræt. Meget smukt.  –  ‘Pantone’ vasketøjskurv, kan slås sammen. Jeg synes den er ret rå. Pris 150 kr. mål: Mål i cm: H:63 – B:45 – D:40  –   ‘Den lille tabel‘ er et genialt påfund. Det er tapet med tabellerne fra 1-10. Ikke nok med at den er et grafisk rigtig flot at have hængende, så har den jo en god funktion når ungerne skal lære tabbellerne. pris. 750 kr.  –  London kloakdækslet er en sjov dørmåtte til 250 kr.  –  Skønt løbehjul til de små. God kvalitet og så fås den også i andre varianter. Lige nu på tilbud til 1000 kr. (førpris 1400,-)

10 gaveidéer fra Fenomen.dk
Artikel
10 gaveidéer fra Fenomen.dk
Beskrivelse
Her kommer let og bekvemt 10 gaveidéer, som du kan bestille direkte fra sofaen i webshoppen FENOMEN.dk. Hos FENOMEN.DK finder du brugskunst og gaveidéer til bå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply