Jul (X-mas)

10 ønsker fra Superlove.dk

Jeg elsker, når man kan handle alt ind det samme sted!  -I den forbindelse vil jeg hele december, køre en serie som hedder “10 ting jeg ønkser mig fra…..”. Jeg tænker, at det er dejligt med inspiration til juleønskerne eller julegaveindkøbene. Samtidig er tanken at gøre det nemt at shoppe julegaver, hvis det hele kan købes et sted.

Denne gang er det hos Superlove.dk jeg er gået amok i ønkser. Den skarpe læser vil nok bemærke at der har sneget sig to stk. ”ikke-interiør” ind på listen, i form af et armbånd og et par øreringe. Jeg synes bare, at de var så fine, så de skulle med. Samtidig er det for at fortælle jer, at hos Superlove.dk kan man købe meget andet end boliginteriør. Superlove.dk, byder også på smykker, sko, bælter, tøj, tasker, punge og meget meget mere.

Hvis du er typen, der gerne vil se tingene i levene live, så har Superlove også en fysisk butik. Butikken ligger i Nørregade nr. 45, i København.

Her er mine bud på 10 fede ønsker fra Superlove.dk…. -Klar, Parat, SHOP!

10 ønsker fra Superlove.dk

En lille skøn pude til børneværelset, som oser af nostalgi 200 kr. – Skønt krus i porcelæn, med illustration af Monika Petersen, fås med tre forskellige illustrationer til 150 kr. (det skal være mine nye tandkrus) – Endelig en anderledes og skøn kaffevarmer til stempel kaffekanden, jeg er helt vild med Musahar, Cosey Coffee-Bird som den hedder. 300 kr. – ‘ORE’ vægur i keramik designet af Birgitte Due Madsen og Jonas Trampedach har længe stået højt på min ønskeliste, pris: 800 kr. – Råt smukt armbånd designet af Louise Kragh skal afløse mit gamle yndlings armbånd af samme designer, jeg elsker hendes smykker og må naturligvis eje dette til 300 kr. – Lysestagen ‘MOON’ designet af Neon Living fungerer som vase, fyrfadsstage og lysestage på engang. Glasuren på stagen giver et smukt genskær når lysene er tændt. 400 kr. – oversize arkitekt gulvlampen er med sit grafiske udtryk, et råt og elegant element i stuen. Den koster 2000 kr. – Wallsticker kalenderen har jeg længe haft et godt øje til, den skal holde styr på vores travle familie, pris: 550 kr. –  Knagerække inspireret af Eames klassikeren, denne videreudvikling kan jeg rigtig godt lide, den vil være perfekt til de 1000 jakker og flyverdragter, der får min entré til bugne. kr. 600 kr. (designet er Superloves eget design: Superliving) – Pistol-øreringene købte jeg i fødselsdagsgave til min veninde i sommer, og siden har jeg sukket efter dem, så nu skal de på ønskesedlen . 250 kr.

10 ønsker fra Superlove.dk
Artikel
10 ønsker fra Superlove.dk
Beskrivelse
Jeg elsker, når man kan handle alt ind det samme sted!  -I den forbindelse vil jeg hele december, køre en serie som hedder "10 ting jeg ønkser mig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply