Konkurrencer

2. Adventsgave er klar til at blive vundet….. TA-DA

2. søndag i advent kan du endnu engang vinde adventsgaver her på Boligcious. Denne gange er det den skønne børne-webshop Minimums.dk. som sponsorerer gaven. Hvis du ikke kender Minimums.dk, så må du love mig at smutte forbi shoppen. Her kan du få overstået alle julegaverne til de små, for der er nok at vælge mellem.
Minimums har de stærke mærker som vi elsker, men de har også mærker som ikke alle kender, de gør nemlig en dyd ud af at importerer varer som man ikke lige finder, hvor som helst. Minimums.dk, vil gerne give deres kunder noget unikt og det gør de i hvertfald. Jeg har en del gange siddet og sukket over de fede designer møbler som de har til børn. Jeg har endda skrevet om Minimums.dk en del gange, måske du kan huske det?

Minimums.dk har valgt at sponsorere et sæt af det populære sengetøj fra småfolk. str. og farve må vinderen selv bestemme. Tjek udvalget her: småfolk.
For at vinde skal du være fan af boligcious på Facebook, klik ‘synes godt om’ i boksen til højre her på siden eller her . Desuden skal du dele billedet som høre til konkurrencen, læs mere på Facebook.

2. Adventsgave er klar til at blive vundet..... TA-DA

2. Adventsgave er klar til at blive vundet….. TA-DA
Artikel
2. Adventsgave er klar til at blive vundet….. TA-DA
Beskrivelse
2. søndag i advent kan du endnu engang vinde adventsgaver her på Boligcious. Denne gange er det den skønne børne-webshop Minimums.dk. som sponsorerer gaven. Hvis
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply