HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Hjemmebesøg – Jennifer Aniston

Amerikanere indretter sig på en hel anden måde end os. Jeg kan bedst li’ den måde vi gør det på i Scandinavian, men derfor synes jeg altid det er spændende at se hjem fra andre lande, kulturer og forskellige sociale statusser. Derfor “tager” vi flyveren til Berverly Hills, og ser Jennifer Anistons hjem. Et hjem hun betegner som et hus der: “vibrates with the love that created it,” Hun er meget stolt over indretningen, som hun har fået en del hjælp til, af bl.a. af designer Stephen Shadley, som har arbejdet på huset med Jennifer, i to et halvt år.

Jeg er top misundelig over beliggenheden og udsigten. Indretningen er overraskende og typisk amerikansk, men alligevel med inspiration fra Østen. Jeg blev også overrasket over at smukke, feminine Jennifer Aniston bor så maskulint.

 

Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston Hjemmebesøg - Jennifer Aniston
Source: Architecturaldigest.com
Hjemmebesøg – Jennifer Aniston
Artikel
Hjemmebesøg – Jennifer Aniston
Beskrivelse
Amerikanere indretter sig på en hel anden måde end os. Jeg kan bedst li' den måde vi gør det på i Scandinavian, men derfor synes jeg altid
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mads H. Pedersen
  november 14, 2011 at 20:22

  Synes egentlig det er noget stilforvirret. Soveværelset og terrasse i skandinavisk enkelthed, grænsende til japansk minimalisme. Musikværelset fyldt op med stole og klaver. Et værelse med tre, sten og græs. Underligt ujævnt og blegt lys ved baren, hvor rødvinflasker ligger i kunstlys.

  Jeg synes der mangler konsekvens i udtrykket. Det er for ujævnt.

  • Reply
   Boligcious
   november 14, 2011 at 20:38

   Mads, jeg giver dig fuldstændig ret, jeg er heller ikke vild med det. Det er derfor, at jeg kun kunne skrive, at jeg var misundelig på beliggenheden og udsigten. Men det er altid sjovt at se hvor forskellige vi er, fra land til land:-) Tak fordi du følger med.

Leave a Reply