Produkt og design (Interior design)

Royale platter (nøj hvor skal man passe på at stave rigtigt her:-)

En af mine yndlings steder i København er Royal Copenhagen butikken på Amagertorv. Den oser af historie, nostalgi krydret med lækker up to date design. Sidst jeg besøgte butikken, havde de dekoreret væggene med deres gamle blå platter. Det så virkelig fedt ud. Jeg kan godt li’ idéen med at hænge dem dynamisk, så de får bevægelse, frem for at hænge dem i lige rækker. Det skaber intet mindre end et kunstværk, se selv:

Royale platter (nøj hvor skal man passe på at stave rigtigt her:-)

Royale platter (nøj hvor skal man passe på at stave rigtigt her:-)

Mit andet favorit sted er Royal Copenhagen café, og hver gang jeg nyder deres kaffe eller deres lækre rugbrøds smushies, sidder jeg betaget og kigger på de fine silkebånd som hænger så smukt med en masse vedhæng, de et kunstværk i sig selv. Jeg tror jeg har taget billeder af dem hver gang jeg har besøgt caféen og jeg tænker altid, at sådan en lignende, må jeg lave der hjemme. Jeg får det nok aldrig gjort, så derfor bringer jeg inspirationen videre til jer.

Royale platter (nøj hvor skal man passe på at stave rigtigt her:-)

Royale platter (nøj hvor skal man passe på at stave rigtigt her:-)
Artikel
Royale platter (nøj hvor skal man passe på at stave rigtigt her:-)
Beskrivelse
En af mine yndlings steder i København er Royal Copenhagen butikken på Amagertorv. Den oser af historie, nostalgi krydret med lækker up to date design. Sidst jeg besø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply