D.I.Y. Opbevaring (Storage)

Gem ikke det smukke af vejen!

Jeg samler på smukt gavepapir, tapet og håndmalede papirer. Jeg bruger det til at tapetsere æsker, sættekasser, møbler, julepynt, guirlander m.m. Jeg har efterhånde skabt mig en lille samling, og syntes det var synd, at de smukke ruller stod gemt væk i en spand under mit arbejdsbord.

Nu har jeg fundet en løsning, en billig en af slagsen, og en meget dekorativ en syntes jeg selv. Værsågod at kopiere idéen.

Beholderen er fra IKEA, og siden jeg tog billedet er der kommet en ekstra op, og en mere ligger på lager og venter.

Gem ikke det smukke af vejen!

Gem ikke det smukke af vejen!
Artikel
Gem ikke det smukke af vejen!
Beskrivelse
Jeg samler på smukt gavepapir, tapet og håndmalede papirer. Jeg bruger det til at tapetsere æsker, sættekasser, møbler, julepynt, guirlander m.m. Jeg har efterhånde skabt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply