Belysning (Lighting)

En anderledes slags lampe

Jeg elsker nordhjem.com, Dagens link må helt klart være denne fede lampe, og så er det 2. sort. så det er en fabelagtig pris.

Hvis jeg havde en lang entré, ville jeg hænge dem side om side i samme farve. Den er også fed på badeværelset eller som natlamper i et råt soveværelse.

Her er den i gul, men den fås også i rød og hvid. Kan købes her

En anderledes slags lampe

En anderledes slags lampe
Artikel
En anderledes slags lampe
Beskrivelse
Jeg elsker nordhjem.com, Dagens link må helt klart være denne fede lampe, og så er det 2. sort. så det er en fabelagtig pris. Hvis jeg havde en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Stine
  februar 11, 2013 at 17:47

  Hej Malene. Jeg kan godt se, at det er længe siden at dette indlæg er lavet, men jeg er helt vild med lampen. Ved du om man stadig kan få den nogle steder? Jeg kan nemlig ikke finde den på nordhjem.dk’s hjemmeside mere 🙂

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   februar 11, 2013 at 17:51

   Hej Stine
   Ja den er ret fed den lampe og Nordhjem har den ikke mere. Det er House Doctor der laver dem og de har dem stadig. Dog ikke i gul men i sort, hvid og oxyderet. Du kan altid kontakte dem og høre om de mon ligger inde med en gul eller kender til en butik der gør. se link her: http://housedoctor.dk/-/electric-light/wall-lamps
   Kh. Malene

   • Reply
    Stine
    februar 11, 2013 at 22:20

    Tusind tak. Det var nu hvid jeg ledte efter, og har fundet den! Tusind tak for hjælpen – og hvor har du bare mange gode links og fede ideer 🙂

Leave a Reply