Jul (X-mas)

Julens borde dækket af stjernerne…

Hvordan ser julebordet ud når stjerner som Signe Lindkvist, Ole Henriksen, Shane Brox, Thomas Evers Poulsen, Anne Glad og Jakob Kühnel har dækket op til julemiddag? I år har disse kendisser dækket Royal Copenhagens Juleborde!
Kendte og Kongelige har i mere end et halvt århundrede dækket op til jul med Royal Copenhagen. Det er blevet en stærk juletradition – et af de helt store højdepunkter og en kæmpe turistattraktion.

Jeg ELSKER denne fine tradition, jeg elsker at se bordene for første gang – jeg har næsten altid lidt sommerfugle i maven når dørene åbnes. I år er det ekstra fint synes jeg – fællesnævneren for hele arrangementet dette år er nemlig børn, omsorg og fælleskab. Niels Bastrup, designchef hos Royal Copenhagen har taget udgangspunkt i Julemærket, som han selv har mange minder om fra julen i hans eget barndomshjem. I samarbejde med Julemærkefonden er årets juleborde derved kommet i stand.

Julemærket, som vi for øvrigt lærte under åbningstalen, er den eneste 100% danske juletradition, arbejder for en vigtig sag – det handler om børn, der bliver mobbet og har det svært pga. overvægt. Det handler om at støtte op om Danmarks børn og give dem muligheden for en god, sund og kærlig opvækst med samme muligheder som alle andre. Overvægt hos børn er desværre stigende. Julemærkefondens arbejde er fantastisk og resultaterne imponerende og rørende.

En lille opfordring herfra – Køb julemærker og bak op om det store arbejde ♥ Det er en god sag..

Og nu til bordene…..

Julens borde dækket af stjernerne...

 

“SNE LIGE MIG”

Signe Lindkvist bedst kendt som børnenes Signe – den sprudlende, barnlige, glade og altid møglækre Signe har altid været dybt fascineret af snekugler. Drømmen om julemiddag i en snekugle har eksisteret siden barndommen, og den fik hun mulighed for at realisere hos Royal Copenhagen. Et funky discokuglebord og et mix af Royal Copenhagens stel, understreger Signes personlighed. Stil dig under neon-udsagnet: Sne Lige Mig (elsker det:-) og hiv i klokkesnoren, så daler der fin julesne ned over dig – det er magisk.

Julens borde dækket af stjernerne...

“EVENTYR OG KONTRATSER”

Shane Brox – alle med børn ELSKER Shane – og alle børn elsker Shane. Shane har en fantasi, som er misundelsesværdig og som har tryllebundet mine børn og mig i timevis. Shanes julebord er bygget op om en helt fantastisk fortælling, som kun han kan fortælle, men som er åben for alle til selv at fortolke ud fra og finde på sit eget eventyr. Bordet er dækket med pap, kagemænd og små larmende robothunde med røde øjne. Som kontrast til det allermest lavpraktiske materiale man kan finde (pap og toiletpapir) er der dækket op med Royal Copenhagens mest kostbare stel FLORA DANICA!

Psss…..-han har (helt selv, fortalte ham mig) smadret en af de dyreste tallerkner man kan finde – og han gjorde det med vilje! ‘Respekt’ og ‘Gisp’ skal det lyde herfra!

Julens borde dækket af stjernerne... Julens borde dækket af stjernerne... Julens borde dækket af stjernerne...

 

“JULEN HAR ENGLE LYD”

Livsstilsekspert Anna Glad’s bord gjorde mig glad. Jeg føler, at jeg er inviteret med til årets fedeste julefrokost i et sejt og kreativt kvindekollektiv. Rundt om det 10 m lange bord har Anne dækket op til adskillige af tidens sejeste kvinder.

Anne er vokset op i en familie, hvor der blev samlet heftigt på julemærker. Hendes favorit julemærke er “Juleforberedelser i Engleborg” fra 1970. Julemærket blev tegnet af Dronning Magrethe, og det har været udgangspunktet for Anne Glads julebord. Det fine julemærke ses på hele baggrundsvæggen. Jeg er vild med det her bord, jeg ville gerne være en af de inviterede kvinder – det er SMUKT. I loftet hænger masser af engle som ved hjælp af en blæser danser i vinden.

Julens borde dækket af stjernerne...

Julens borde dækket af stjernerne... Julens borde dækket af stjernerne...

Vi mangler at vise dig Ole Henriksen, Thomas Evers Poulsen og Jakob Kühnel’s juleborde… meeeeen vi synes selv, du skal kigge forbi Royal Copenhagen og se de smukke borde.

Vi har udvalgt vores 3 favoritter, måske finder du din egen favorit? De 6 borde er meget forskellige og meget smukke på hver deres måde, men mest af alt på den kærlighed og det budskab hele arrangementet er bygget på.

God lørdag og smut nu ud og køb de julemærker ikk?

Julens borde dækket af stjernerne…
Artikel
Julens borde dækket af stjernerne…
Beskrivelse
Hvordan ser julebordet ud når stjerner som Signe Lindkvist, Ole Henriksen, Shane Brox, Thomas Evers Poulsen, Anne Glad og Jakob Kühnel har dækket op til julemiddag? I å
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply