728 X 90

Jeg drømme-indretter min stue…..Jeg kan vinde noget, og jeg deler gerne lidt ud!

By Malene Marie Møller — October 13, 2013

Jeg er med i en konkurrence, jep, endelig er det MIG der kan vinde noget (men hvem siger, jeg ikke deler lidt ud til dig? læs videre)! Jeg er med i en konkurrence for bloggere, og hvis du er blogger, kan du også deltage herjo flere vi deltager, jo sjovere bliver det!

Jeg skal komme med et bud på, hvordan min drømmestue ser ud, hvis jeg kunne indrette med design fra Boshop.dk. En ret nem opgave hvis du spørger mig, jeg kender nemlig udemærket Boshop, jeg har handlet der før, og jeg kan lynhurtig rydde hele den biks, for lækkert design.
Jeg kan vinde for 10.000 – 15.000 eller 20.000 kr. møbler til Boshop.dk og det vil jeg rigtig gerne. Jeg vil også rigtig gerne give lidt til dig, det er ikke en del af konkurrencen at dele ud til læserne, men jeg synes det er lidt sjovt at vende det hele lidt på hovedet, og give dig lidt også)! Hvis jeg vinder, deler jeg 2.500 kr. ud til en heldig læser, som så kan shoppe for dem hos BoShop.dk. Du skal blot smutte forbi Boshop.dk og fortælle mig (i kommentarfeltet herunder), hvad du ville vælge, hvis det var dig vandt!

Her kommer en masse søndags-shoppe-dagdrømmeri direkte fra min sofa til dig! Hvis du bliver inspireret og får lyst til at shoppe, så har jeg naturligvis sørget for link direkte til indkøbskurven:-) God søndag og nyd nu dit dagdrømmeri!

 

BOSHOP

 • En stol til de små! Jeg er vild med Acapulcostolen, og er sikker på min lille dreng vil synes det er sejt med sin helt egen stol. Dette er børnemodellen, men Boshop har den også i voksenmodellen. til børn:  1.490 kr. kan købes her
 • Jeg forelskede mig i TILT lampen fra NYTA da jeg så den første gang på AMBIENTE messen i Frankfurt først på året. Den er funktionel fordi den vippes så den ændre lysretning, og så er formsproget grafisk, stramt og lækkert. Den skal hænge for enden af sofaen og være perfekt som læselampe. Kr. 1.995 kr. kan købes her
 • WAVE TV-bord fra ETHNICRAFT. TV-borde er oftest ret usexede møbler, men ikke desto mindre uundværlige. Jeg faldt dog for dette, det er da ret sexet, synes jeg. Smukt bearbejdet træ i et stramt design til 13.140 kr. Fås også i en mindre model lige her
 • MOLITA stilren modulopbygget sofa, som stadig er tilpas ”buttet” i formen, og indbyder til at man kaster sig i den, læser gode bøger eller se yndlingsserien (som for mit vedkommende pt er Netflex’s serie ’Orange is the new black’).  Pris afhænger af valg af moduler, og det er ganske ok priser. tjek her
 • Skøn og skæv kommode fra House Doctor. Den skal skabe lidt humor og bringe en uhøjtidelig kontrast til det stramme. Den skal bruges som sidebord til sofaen, og rumme fjernbetjeninger, ugeblade og strikketøj (hvis man strikker, hvilket jeg desværre ikke kan) pris 4.499 kr. Kan købes her 
 • Gulvtæpper er noget af det sværeste at vælge synes jeg. Det her fra House Doctor er tilpas casual og uhøjtidligt til min stue. Tæppet er lidt Boheme/hippieagtigt og det vil være med til at bløde det ellers stramme look op. pris 1.299 kr. kan købes her
 • Sofabordet fra Via Cph købte jeg allerede hos BoShop i sommer, og jeg er så glad for det. Det fås i mange størrelser og højder. Man kan skubbe dem ind under hinanden. Jeg kunne godt bruge et mere, til når vi er mange i huset. Bordet kan du selv være med til at designe, du bestemmer nemlig hvilke ben, der skal på, hvilken farvekombination, og om der skal være rund kant eller skrå kant! Priserne varierer, men smut forbi og design dit eget bord, så får du en pris. HER

 

 

 

 

 

 

 

About Author

(37) Readers Comments

 1. Vickie
  Reply →
  October 13, 2013 at 10:05 pm

  Fede ting! Sofaen vil være mit første ønske, så skænken, så............, så.............

 2. Christina Bonke
  Reply →
  October 13, 2013 at 10:07 pm

  Årh.. Totalt drømmested. Jeg forstår godt, at det ikke falder dig svært at indrette med lækre ting derfra. Jeg drømmer i særlig grad om de smukke borde fra ViaCph.

 3. Anne-Beth
  Reply →
  October 13, 2013 at 10:13 pm

  Jeg ville vælge Mini Milk skrivebordet på dette link: http://www.boshop.dk/holmris-minimilk-skrivebord.html Hvis jeg var rigtigt ved muffen ville jeg vælge Pettersson eg spisebordet på dette link: http://www.boshop.dk/pettersson-eg-spisebord.html Held og lykke med konkurrencen !

 4. julie lillegaard
  Reply →
  October 13, 2013 at 10:15 pm

  Jeg drømmer også om sofabordet fra Via Cph. Det er så let og elegant i sit udtryk og ville på alle måder passe bedre ind i vores lille stue end det alt for store sofabord, vi har nu. Ps. Hep, hep, hep :)

 5. louise o.
  Reply →
  October 13, 2013 at 10:53 pm

  Jeg dømmer om gulvtæppet fra House Doctor!

 6. Monika
  Reply →
  October 13, 2013 at 11:34 pm

  Realistisk sett... ville jeg ønsket meg Sofabord fra Via Cph! hvis jeg vant! MEN jammen ville jeg ELSKET at sofaen MOLITA ble shippet til Norge <3

 7. Sara
  Reply →
  October 13, 2013 at 11:47 pm

  Sofabord står vi virkelig og mangler så jeg ville vælge et fra Via Cph.

 8. naki castro
  Reply →
  October 14, 2013 at 12:07 am

  Jeg drømmer om kommoden fra House Doctor til min søns værelse!

 9. Line Højgaard
  Reply →
  October 14, 2013 at 7:54 am

  Shadow Eg - kommode eller Burger Eg - skænk. De er begge fantastiske. Den sidste virker tung, men det er vel netop ideen - den er SÅ flot!

 10. caroline
  Reply →
  October 14, 2013 at 9:02 am

  Jeg ville vælge den meget lækre gulvlampe "pantop" - den har jeg savlet over længe, og der er allerede reserveret en dejlig plads til den i stuen ;) hehe

 11. October 14, 2013 at 9:51 am

  min største drøm er at få sådan en lækker sofa, det har være mit ønske i mange år og er det stadig :-)

 12. Charlotte Clausen
  Reply →
  October 14, 2013 at 10:01 am

  Hej Hej :) Sikke et valg at skulle træffe! ;) Der er jo så mange pææææne ting! Men altså - til sagens kerne - så ville jeg vælge denne lækre stol, som skiller sig lidt ud ift. hvad man ellers lige ser. Den ville komplimentere min grå sofa og ellers ret farverige hjem super godt! http://www.boshop.dk/n2-eg-loungestol.html Kh. Charlotte

 13. Louise FB
  Reply →
  October 14, 2013 at 11:24 am

  Jeg drømmer om de fine Tilt loftslamper fra NYTA. Er flyttet til lækker lejlighed men har slet ikke nok lamper (og har svært ved at finde pæne som ikke koster en bondegård). Men de her ville være fantastiske over køkkenøen...

 14. Marie B
  Reply →
  October 14, 2013 at 11:59 am

  Acapulco til min datter...eller måske et tæppe...eller en af lamperne: Bell eller Pied...tror jeg:)

 15. October 14, 2013 at 12:01 pm

  Mmm.... Sikke mange dejlige ting. Jeg har også været forelsket i Tilt fra NYTA siden jeg så den første gang. Jeg må indrømme, at jeg bliver ret forført af den store funktionalitet der ligger i det simple design. Tæppet Sissy fra House Doctor har jeg haft lange øjne efter den sidste tid, da det er på forsiden af denne måneds Bolig Magasinet. Det ville jeg blive så glad for. Jeg er dog også ret vild med lænestolen med det skønne navn MC10001. Jeg krydser finger for at du vinder :-)

 16. Anna
  Reply →
  October 14, 2013 at 2:19 pm

  Hvis jeg vandt, vil jeg helt sikkert købe det smukke sofabord kaldt "ViaCph Recall sofabord"! No doubt :-)

 17. Mathilde
  Reply →
  October 14, 2013 at 2:25 pm

  Jeg tilslutter mig Via cph- sofabordet. Kolossen, som jeg kalder vores gamle sofabordet, skal uuuuud! Og held og lykke!

 18. Kamille Parsgaard
  Reply →
  October 14, 2013 at 5:01 pm

  Well, hvis billederne siger noget som helst om dig, så er det da at du har rigtig god stil. Jeg kan faktisk lide det hele, -så jeg er har OGSÅ god stil ;) Hvis jeg kunne vælge noget fra Boshop, så ville det nok blive; http://www.boshop.dk/tonon-italia-concept-chair.html Simpelthen så flotte stole!!

 19. pia sroka
  Reply →
  October 14, 2013 at 5:23 pm

  Jeg ville vælge ny sofa ønsker mig denne http://www.boshop.dk/0118-latina-ll.html

 20. Katrine
  Reply →
  October 14, 2013 at 6:05 pm

  Jeg ville klart bruge pengene på en af de skønne TILT lamper fra NYTA enten i sort eller hvid. Den ville være skøn og skabe meget glæde ved siden af min mørkebrune flagermus-stol :-)!

 21. Gitte Grau
  Reply →
  October 15, 2013 at 10:23 am

  Wauuuw lækre ting!! Og svært at vælge;-) men mangler sofabord, så gerne via cph og derefter house d. Kommoden til min datter :-))) Kh Gitte

 22. Helle Østerholm
  Reply →
  October 18, 2013 at 10:26 pm

  Uden tvivl Molita sofaen! Super fedt design! Ønsker dig held og lykke i konkurrencen :-)

 23. Christina Hansen
  Reply →
  October 25, 2013 at 12:15 pm

  SOFAEN! :)

 24. malene kofoed
  Reply →
  October 25, 2013 at 12:16 pm

  Jeg kunne godt bruge nogle Concept chair wood så det ville jeg bruge dem til;)

 25. Linda Pedersen
  Reply →
  October 25, 2013 at 4:50 pm

  Håber virkelig du vinder, Godt bud du er kommet med..♥ hvis jeg vandt, ville pengene gå til gulvlampe "pantop" eller sofabord, sofabord mangler jeg ultra.....

 26. Helen Husted
  Reply →
  October 25, 2013 at 11:39 pm

  ViaCph sofabord, ville jeg nok vælge, eller et Diamond Shaggy tæppe!

 27. October 31, 2013 at 8:21 pm

  http://www.boshop.dk/alcapulco-stolen-okdesign.html Drømmer om denne :) I sort eller lyseblå <3

 28. Camilla Winkel
  Reply →
  October 31, 2013 at 8:29 pm

  Mangler et sofabord, kan ikke helt beslutte mig for om det skulle være ViaCph eller BamBam:)

 29. October 31, 2013 at 8:36 pm

  Jeg tror jeg gerne vil have sofaen!!!!

 30. maria suzette Vergmann
  Reply →
  October 31, 2013 at 9:21 pm

  Vi står overfor en flytning og starter forfra med alle møbler da det er min kærestes og mit første fælles hjem, men dette smukke bord ville skabe den helt perfekte røde tråd i vores nye hjem og stil <3 http://www.boshop.dk/thin-eg-sofabord.html

 31. October 31, 2013 at 9:24 pm

  skulle jeg være så heldig at få æren af at vinde vil jeg vælge SOFAEN , da vores er helt slidt ned og trænger til en ny så det ville være en drøm <3< 3

 32. Anne Mette
  Reply →
  November 5, 2013 at 4:26 pm

  Jeg ville vælge Bell loftslampe/pendel, da man altid kan bruge mere lys og flotte lamper :-)

 33. Heidi Schulz-Petersen
  Reply →
  November 5, 2013 at 5:07 pm

  Uha - sofaen eller skænken :) - men svært med så mange lækre ting :)

 34. Behrouz Shoaibi
  Reply →
  November 12, 2013 at 9:26 pm

  Stemt :)

 35. Christina Bruun
  Reply →
  November 13, 2013 at 8:47 pm

  Jeg ville vælge sofaen, den er mega fed :)

 36. Inger
  Reply →
  November 13, 2013 at 11:27 pm

  Hei <3 Fantastiske smukke møbler <3 Jeg ville klart vælge den fantastiske flotte sofa. Pøj pøj fra Mig til Dig. Du har en fantastisk god smag. Hermed stemt <3

 37. Rikke Neipart
  Reply →
  November 14, 2013 at 8:54 pm

  Fantastisk sager. :) Jeg har stemt. Krydser fingre :) <3

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

GIVE AWAY

GIVE AWAY

Instagram

 • Sådan opbevarer du æg😊 #dalsgaardantik #egg #kolonial
 • Måtte lige poste SØPAPEGØJEN, der fortjener den ovenpå min lille brøler i går, hvor jeg postede sangfuglene og kom til at kalde dem søpapegøjer ... Pinligt, men altså det også meget varmt og vi går vel alle lidt rundt i en klokke ikk? #kaybojesen #søpapegøje #linjenskalsmile #kaybojesenlinjenskalsmile #danishdesign
 • "Man har kun det SKÆG man selv laver" - Vi har det så sjovt med skæg og briller fra @ricedk ❤️😂😂😂 #rice #ricedenmark #skægogbriller #party #mylovelyboywilfred #spøgogskæmt #funny #WordSwagApp
 • Søpapegøjerne fra Kay Bojesen❤️ #kaybojesen #danishdesign
 • On the run! #mylovelyboywilfred
 • I denne uges Femina anbefaler jeg 4 DIY blogs! #diy #blog #diyblog 
Hvis du savner DIY inspiration så kig forbi @monsterscircus @leizyb @frkhansendk og @morningbyfoley
 • Sundt på menuen! Opskrift fra @altfordamerne dette nummer. En lækker @louisalorang middag står på menuen👍 #food #louisalorang #nuddelsalat
 • Endnu et skud fra den skønne Kolonial hos Dalsgaard Antik❤️ #kolonial #købmand #købmandsbutik #egg #æg
 • Et fantastisk besøg i en anden tid❤️ Jeg kunne slet ikke løsrive mig fra den autentiske Kolonial hos Dalsgaards Antik #dalsgaardantik #antik #kolonial #købmand #købmandsbutik #nostalgi #vintage #retro

Follow Us